Verslag 1e zitting HGC Bridgecompetitie 2015-2016

Op 9 oktober hebben we weer onze 1e zitting gehouden van de wintercompetitie 2015-2016.

Voor deze competitie hebben zich 84 deelnemers aangemeld: 3 lijnen van elk 14 paren.

De lijnen waren ingedeeld op basis van de eindstand van de laatste periode van het vorige seizoen. Dat betekende, dat de deelnemers op een enkele uitzondering na (i.v.m. een evenwichtige samenstelling van de lijnen), konden worden ingedeeld in de lijn van de door hen opgegeven voorkeur. De Bridgecommissie was ook blij verrast met een behoorlijk aantal nieuwkomers bij deze competitie.

In het openingswoord van de 1e zitting door Ben werd allereerst Willy Tolhuijsen welkom geheten als nieuw lid van de Bridgecommissie. Daarna kon er gestreden worden voor een goede start van het nieuwe seizoen.

De 1e zitting liet fraaie uitslagen zien voor de hoogst geëindigden:

Winnaars Frans Dombree & Phia Korrel Bridge Heemkserkse Golfclub

Lijn A 1 Frans Dombree & Phia Korrel 65,28
2 Albert Buijer & Henk Mensink 60,07
3 Mart Rietjens & Arie van der Eng 56,60

Ineke Wolring & Jan Wolring Bridge Heemskerkse Golfclub

Lijn B 1 Ineke Wolring & Jan Wolring 62,92
2 Wil Brantjes & Suze Nijman 62,08
3 Corrie van Minnen & Annemieke Groen 53,47

Letty Bröring & Gonny van Kuyk Bridge Heemskerkse Golfclub

Lijn C 1 Letty Bröring & Gonny van Kuyk 63,02
2 Hennie Oosterhof & Marrie Wölcken 60,94
3 Corry Michels & Dini van der Zee 54,69

Voor de winnaars van elke lijn waren er prijzen evenals voor de 5e plaats per lijn en een troostprijs voor de laatsten van elke lijn.

De gedetailleerde zittinguitslag en de competitiestand zijn op de website te vinden onder Clubinformatie/Commissies/Bridgecommissie.

De Bridgecommissie.

Bekijk hier de uitslag en totaalstand