Op vrijdag 13 november hebben wij de 2e zitting gehouden van onze wintercompetitie 2015-2016. Voorafgaand aan het bridgen hebben ongeveer 25 deelnemers zich tegoed gedaan aan kapucijners, piccalily, speklap en gebakken uitjes. Ben Bleeker noemde in zijn voorwoord de mogelijkheid om op de mail de uitslagen van de individuele spellen te bekijken. Op deze manier kan je vooral de biedingen met je partner bespreken. Enige vertraging was er in het begin vanwege de slechte verlichting. De prijzen waren ditmaal voor de 1ste, 5e en 10e plaats van iedere lijn.

In de C-lijn waren Corry Michels met Dini van der Zee eerste met ruim 63%. Anna met Frans van de Berg waren tweede met een half procentje minder. Frieda Rozemeijer met Will Smit eindigden gezamenlijk met Hennie Oosterhof met Marrie Wolcken als derde.

Het echtpaar Ineke en Frans Winkelman waren in oktober op bridgevakantie en hebben zo goed geoefend, dat ze eerste werden in de B-lijn. Annemiek Groen met invalster Margriet Homburg werden met ruim 56 procent tweede en Tineke met Ruud Meijer volgden met eveneens 56% als derde. De echtparen doen het schijnbaar goed in deze lijn.

In de A-lijn eindigden invaller Jan Driessen met Fred Nijman als eerste met ruim 65%. Titelkandidaten Frans Dombree met Phia Korrel werden met 60% eervol tweede, gezamenlijk met Janin met Joop Haasbroek.

De als 5 en 10 geeindigde paren vielen in de prijzen. De volgende avond is op vrijdag 11 december. De uitslag en competitiestand zijn op de website te vinden onder Clubinformatie/Commissies/Bridgecommissie.

De Bridgecommissie.

klik hier voor uitslag en stand