2 september prachtige Businessclub/sponsordag met meer dan 100 deelnemers. Ruim 2000 euro voor Make A Wish Kids

Onze voorzitter Rens Koole spreekt alle business club leden en sponsors toe

Het zag er goed uit woensdag 2 september, en het werd ook inderdaad een prachtige zonnige dag. Om 13.00 uur ging de IJmondiaan businessclub dag en sponsordag van start met 106 deelnemers. Er waren ook 8 deelnemers voor een clinic met Bob ter Punt. Er werd gestart op hole 1 en 10 door Jan den Duijn en John de Graaf. En na 9 holes sloten beide velden naadloos bij elkaar aan, waardoor de baan totaal gevuld was met businessclubleden en sponsors.  Om 17.00 uur kwamen de eerste flights binnen samen met de deelnemers van de clinic, die nog een paar holes op de PAR-3 hadden gelopen. Twee uur later kwamen de laatste flights binnen. Ondertussen genoten de deelnemers van een bittergarnituur en een heerlijke maaltijd.

Na binnenkomst van de laatste flights bedankte voorzitter Rens Koole alle sponsoren en businessclubleden voor de bijdrage die zij leveren voor de club. Het is voor ons een wens om op een mooie dag zoals deze op deze prachtige baan te spelen. Veel kinderen met een (chronische) ziekte hebben ook een wens, de organisatie van Make A Wish maakt dat mogelijk voor kinderen en hiermee gaf hij het woord aan Charles Verhaart van de Make A Wish foundation. Die vertelde aan de hand van een aantal vervulde wensen wat deze betekenen voor deze kinderen.

De Heemskerkse doet mee met Make A Wish Kids Open op de dutch op 4 oktober. Kids Open is voor kinderen van 7 tot en met 18 jaar en bestaat uit 18 flights. In totaal kunnen 72 kinderen verdeeld in flights van 4 kinderen 9 holes spelen. Hiermee wordt geld opgehaald voor het goede doel.  Tijdens de Businessclub wedstrijd was er een loterij voor het goede doel. Totaal werd er een bedrag opgehaald van maar liefst 2074 euro! Daarnaast doen een aantal bedrijven nog een corporate investering.   Deze loterij werd gewonnen door Gé Groen  en Bruining Schilder. Die winnen hiermee een startbewijs op de Dutch.  U kunt nog steeds doneren via deze link: https://tikkie.me/pay/MakeAWish/tjwZjNByKVwWb9d5hUqsp9

Rob & Willy Tolhuijsen reikten namens de wedstrijdleiding de prijzen uit. Prijzen waren beschikbaar gesteld door Xperon golf en de businessclub.

Winnaars Dick Bouman (li) en Emile Eijck (re)

Eerste werd Cato Administratie Met Dick Bouman en Emile Eijck met 43 stableford punten teven winnaar van de Sponsorbokaal.

Tweede werd Wea Accountants- Adviseurs met Sander Mentjox en Erwin Bakker met 40 stableford punten

Derde werd Techresources met Rons Sten en Jan Stravers met 39 stablefords mc

Vierde werd Broekhuis auto met Paul van Hees en Ronald Kat met 39 stablefords mc

In totaal waren er 5 flights met 39 stableford punten.

Emile Eijck nam namens de winnaars nog even het woord om uit te leggen hoe de overwinning tot stand was gekomen en hij bedankte hun flightgenoten en de wedstrijdleiding.

Klik hier voor de foto’s van de dag

Winnaars van de loterij: Gé Groen  en Bruining & Ingrid Schilder