Business Open ontbijtsessies feestelijk van start

Afgelopen woensdagochtend was er weer een netwerk ontbijt voor ondernemers op de Heemskerkse Golfclub. Na een aantal proefsessie’s werd  afgelopen woensdag het startschot gegeven voor de definitieve start van dit netwerkontbijt op de Heemskerkse Golfclub.

Heb je een eigen bedrijf en wil je eens een keer kennismaken? Geef je dan snel op. Of laat je liever business lopen?

Woensdagochtend 7 augustus  a.s is de eerst volgende mogelijkheid.

Klik hier voor nadere informatie en inschrijven: https://www.businessopen.nl/netwerkclubs/noord-holland/heemskerk

Klik vervolgens op de oranje knop kennismaken om je aan te melden

Informatie Business Open

Business Open is een netwerk van ondernemende mensen die elkaar willen helpen aan zakelijk succes. Onze belangrijkste kenmerken: de ongedwongenheid, de gezelligheid maar wel met de focus op zaken doen. We ontbijten eens in de twee weken. Soms spelen we na afloop nog een potje golf (maar dat is geen verplichting). Kun je niet golfen dan bieden we je de mogelijkheid om het te leren. Onze formule slaat aan. Business Open is een snel groeiend netwerk en onze leden groeien met ons mee. We hebben clubs door heel Nederland en als lid mag je vrijwel overal aanschuiven (over netwerkkansen gesproken!).