Businessclub gaat woensdag 3 april vol van start

De IJmondiaan bedrijvencompetitie gaat a.s woensdag weer van start. Het is een volle  18 holes all-tee wedstrijd over alle holes.  De Businessclub blijft groeien en mag zich ook dit jaar weer verheugen over tal van nieuwe leden zoals:

VSR Advies  uit Beverwijk

Broekhuis Automobiel bedrijven uit Heemskerk, Haarlem en Alkmaar

Mammoet Nederland uit Velsen

Narbutas Benelux uit Assendelft

TechResources uit Heemskerk

Hitachi Capital Mobility uit Heerhugowaard

Herke ICT uit Alkmaar

.

De IJmondiaan bedrijvencompetitie:

Maximaal 80 business teams bestaande uit 2 personen (hoeven niet altijd dezelfde te zijn) gaan 7 x keer per jaar golfen. De spelvorm is Four ball better ball Stableford (18 holes). Iedere speeldag kent een winnaar en uiteraard is er een overall winnaar.  Naast de 7x spelen op eigen baan met een uitgebreid servicepakket hebben we maar liefst 13 extra speel mogelijkheden samen met andere businessclubs zoals de Houtrak en Hoge Dijk

Meer informatie ? Stuur een mail naar businessclub@heemskerksegolfclub.nl of bel met Rob Tolhuijsen tel. 06-53405789 en speel alsnog mee!