Businessclubdag IJmondiaan bedrijvencompetitie met afstand de beste

team Harsveld op gepaste afstand van elkaar. Met van links naar rechts: Leo Vogelzang, Jos Harsveld, Aart Kramers en Rob de Visser

De Businessclub had een fantastische start van het het seizoen op 1 juli j.l met maar liefst 84 deelnemers maar wel op gepaste afstand!

Het was een beetje wennen met al die Corona maatregelen; looproutes, handschoenen, handgel, geen all-tee start, panorama foto’s met afstand, maar het mocht de pret niet drukken. Gelukkig werd het een mooie dag met overwegend zon en geen regen. De dag ervoor hadden we nog behoorlijk wat regen. Over de behoorlijke wind werd nauwelijks gesproken.

Er is dit jaar geen sprake meer van een echte IJmondiaan competitie met een klassement winnaar, gezien de uitval  van de eerste drie wedstrijden. Jammer want de sponsor X-peron golf had een elektrische golftrolley in het vooruitzicht gesteld voor de winnaar van het klassement. Maar dat wordt nu doorgeschoven naar volgend jaar. Jeroen Winters van X-peron golf had wel mooie prijzen mee genomen voor de dag winnaars. Ballen en een handige hark voor in de bunker als derde prijs. Een abonnement op de golf O Max app met korting op 570 golfbanen als 2e prijs en een dry-fit poloshirt als 1e prijs.

In zijn speech gaf wedstrijdleider Rob Tolhuijsen aan dat wij vanaf deze maand ook weer welkom zijn bij de Hoge Dijk en de Houtrak. Tevens verwelkomde hij de negen nieuwe bedrijven dit dit jaar lid zijn geworden van de Businessclub.

Ondanks de wind was er goed gescoord.  Omdat we geen all-tee start hadden en gezien het enorme deelnemersveld was niet iedereen gebleven voor de prijsuitreiking.

Op de derde plaatst werden gehuldigd: Harsveld met Rob de Visser en Aart Kramers met 38 stableford punten mc

Op de tweede plaats Mammoet met Freek Poldervaart en Peter Slegtenhorst met 38 stablefords mc

Op de eerste plaats  nieuw businessclub lid Arjan Mul en Dick Moleman van Adnamics.nl met 41 stableford punten.

Arjan bedankte in zijn speech de wedstrijdleiding en gaf een toelichting op de activiteiten van zijn bedrijf zie ook https://www.adnamics.nl/

Klik hier voor alle foto’s van de dag

Alsnog meespelen met de Businessclub? Stuur een mail naar businessclub@heemskerksegolfclub.nl en speel mee.

Arjan Mul ( Adnamics.nl) tijdens zijn speech