Eigen bedrijf en opzoek naar business? Kom dan eens naar één van onze netwerkontbijt sessie’s op woensdagochtend

A.s woensdagochtend is er weer een netwerk ontbijt voor ondernemers op de Heemskerkse Golfclub.

Heb je een eigen bedrijf en wil je eens een keer kennismaken? Geef je dan snel op. Of laat je liever business lopen? Woensdagochtend 12 juni a.s is de eerst volgende mogelijkheid.

Klik hier voor nadere informatie en inschrijven: https://www.businessopen.nl/netwerkclubs/noord-holland/heemskerk

Klik vervolgens op de oranje knop kennismaken om je aan te melden

Informatie Business Open

Business Open is een netwerk van ondernemende mensen die elkaar willen helpen aan zakelijk succes. Onze belangrijkste kenmerken: de ongedwongenheid, de gezelligheid maar wel met de focus op zaken doen. We ontbijten eens in de twee weken. Soms spelen we na afloop nog een potje golf (maar dat is geen verplichting). Kun je niet golfen dan bieden we je de mogelijkheid om het te leren. Onze formule slaat aan. Business Open is een snel groeiend netwerk en onze leden groeien met ons mee. We hebben clubs door heel Nederland en als lid mag je vrijwel overal aanschuiven (over netwerkkansen gesproken!).

Ervaring Rob Tolhuijsen (Manager Business & Sponsoring Heemskerkse Golfclub):

Prachtig om te zien hoe in een ongedwongen sfeer men elkaar business gunt en elkaar helpt bij het introduceren bij zakelijke contacten. Daarnaast zijn er interessante thema’s die aan de orde komen. Zorg dat je komt met een een duidelijke vraag waar je naar op zoek bent.