Kuuk wint derde wedstrijd IJmondiaan bedrijvencompetitie

v.l.n.r Bart van der Linden ( gastspeler van Kuuk) Willy Tolhuijsen(wedstrijdleiding) Gé Groen (Kuuk) en Rob Tolhuijsen (wedstrijdleiding)

Volle bak bij de Businessclub op woensdag 5 juni. De mensen die toch op het laatste moment afhaakten vanwege het weer kregen ongelijk; het bleef een droge dag met zo nu en dan dan een een flauw zonnetje. De regen was al in de ochtend gevallen en het het onweer zou pas laat in de avond plaatsvinden.

Het borreluurtje en het eten konden dus gewoon op het terras geserveerd worden en de temperatuur was uitstekend waardoor met korte mouwen kon worden gespeeld. Na afloop konden deel deelnemers genieten van een saté van kippendijen met salade en friet geserveerd door Restaurant Grand Café de 19e. Deze werd direct na afloop uitgeserveerd, en werd door alle deelnemers zeer gewaardeerd. Hierdoor kon de prijsuitreiking ook snel plaatsvinden. De baan lag er goed bij dus dat beloofde goede scores.

v.l.n.r. Ben de Jonge, Peter van Etten, Willy Tolhuijsen, Erwin Bakkum, Gert van Duin

Bij de bijzondere verrichtingen was de neary voor:

Gert van Duin (hole 5)

Ben de Jonge (hole 8)

Peter van Etten (hole 13)

Erwin Bakkum (hole16)

Gé Groen

De 4e plaats was voor Janthijn Siebert (hcp 8.7)en Nicky Schaap (hcp 11.7) met 40 punten. De derde plaats van voor Laas van Eijck van Heslinga (hcp 17.9) en Tom Admiraal (hcp 35) met 41 punten. De tweede plaats was voor het bestuur van de Heemskerkse met Jan van Rijn (hcp 10.9) en Jan den Duijn (hcp 14.5) met 42 punten. De beste score werd uiteindelijk ook als één van de laatste binnengebracht met een verpletterende score door Kuuk met Bart van der Linden( hcp.9.7)  en Gé Groen (hcp 9.3) met 43 stableford punten  in deze Four ball better ball Stableford wedstrijd. Gé bedankt vooral zijn gast Bart van der Linden die veel van de punten had binnen gebracht.

Lees meer over Kuuk Infra, Groen en Tuinen op hun website: https://www.kuuk.nl/

Adres: Concordiastraat 18
1951 AS Velsen-Noord Nederland

info@kuuk.nl

Klik hier voor de foto’s gemaakt door John de Graaf.

ijmondiaan transparant

Punten voor het IJmondiaan Klassement:

Kuuk 10 punten

HGC 9 punten