Nieuwe sponsor voor de Businessclub: Xperon golf stelt prijzen beschikbaar tijdens de wedstrijden en elektrische golftrolley’s voor de winnaars

De Businessclub gaat ook dit jaar met behoorlijk wat meer bedrijven van start.

Voor het golfseizoen van 2020 heeft een nieuwe sponsor zijn opwachting gemaakt bij de Businessclub wedstrijden : “XPERON GOLF BV”

Xperon Golf BV zal de prijzen ter beschikking stellen voor de “IJmondiaan Competitie” en voor de twee winnaars van de IJmondiaan competitie valt er zelfs een elektrische golftrolley(!) te winnen.

Xperon is met 6 jaar een relatief nieuw merk golfbal die net als andere topmerken haar oorsprong heeft in Zuid-Korea. De ballen zijn gecertificeerd door de USGA/R&A en mogen dus mondiaal in competities gebruikt worden.

De karakteristiek van de Xperon golfballen is dat deze vanuit de fabriek al zijn uitgelijnd, wat inhoudt dat ze bij het putten mooi ‘op lijn’ blijven. Xperon heeft maar liefst 22 patenten op haar golfballen en vanwege de “Dual Balance” technologie is het dan ook niet vreemd dat andere grote merken al diverse keren geprobeerd hebben om deze over te nemen.

Xperon kent 2, 3 & 4-delige ballen in diverse kleuren.

Meer informatie is te vinden op de website https://xperon.golf

Speel komend seizoen mee met de IJmondiaan bedrijven golfcompetitie (20 speel mogelijkheden voor 2 personen):

Maximaal 80 business teams bestaande uit 2 personen (hoeven niet altijd dezelfde te zijn) gaan 7 x keer per jaar golfen op de Heemskerkse Golfclub. De spelvorm is Four ball better ball Stableford (18 holes). Iedere speeldag kent een winnaar en uiteraard is er een overall winnaar. We hebben een mooie prijzenkast. Bij verhindering ontvangt u telkens twee greenfees.

Servicepakket: drivingrange ballen, koffie/thee/lekkers, lunchpakket, baancatering, bittergarnituur na afloop.
Naast de 7x spelen op de Heemskerkse hebben we maar liefst 13 extra speel mogelijkheden voor twee personen samen met andere businessclubs op de Houtrak (Halfweg) en de Hoge Dijk ( Abcoude)
Inschrijven als lid van de Heemskerkse kan via deze link: http://eepurl.com/c45jfT De investering is € 620,- ex BTW per team.
Inschrijven als niet- lid van de Heemskerkse Golfclub kan via deze link: http://eepurl.com/c5mL7n De investering is € 950,- ex BTW per team.
Meer informatie ? Stuur een mail naar businessclub@heemskerksegolfclub.nl of bel met Rob Tolhuijsen tel. 06-53405789 en speel mee!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.