Oomen & Sweep winnen IJmondiaan Bedrijvencompetitie


Het was enorm spannend tijdens de laatste IJmondiaan bedrijvencompetitiedag op woensdag 04 oktober j.l. Vooraf waren er nog best wel wat kanshebbers hoewel het duo Peter Trieling Keuken Design/ Bodegas.nl ferm aan kop stond met 2 punten voorsprong op het bestuur en 4 punten op Oomen & Sweep advocaten.
Het beloofde een winderige dag te worden en de messen werden vooraf al geslepen.

Daniel Andriessen Netwerk BtB

Ondanks de wind kwamen de meesten toch met behoorlijke scores binnen. Uiteindelijk werd Netwerkt BtB met Daniel Andriessen en Anton Rutgers winnaar met 36 stableford punten en kreeg daarmee 10 punten voor het klassement. Tweede werd Oomen & Sweep met 34 stableford punten en vergaarde daarmee 9 punten voor het klassement. Derde werd Harsveld met 32 stablefordpunten ( 8 punten voor het klassement) De Neary’s waren voor Rik ter Heide (hole 8) en zijn flightgenoot René Blom op hole 16. Verwonderlijk was dat de neary’s op hole 5 en hole 13 niet waren geslagen. Deze werden uiteindelijk verloot en gingen naar Rene van Voorst en Peter van der Kroft.

Tijdens het uitstekende drie gangen diner werden de prijzen uitgereikt door Rob & Willy Tolhuijsen. Rob gaf aan dat wij ook in 2018 bij alle wedstrijden van de Businessclub Houtrak weer van harte welkom zijn. 17 oktober is er een laatste wedstrijd bij de Houtrak met een veiling. Hij gaf tevens aan dat de  Businessclub in 2018 wil doorgroeien naar 50-60 bedrijven en daarvoor is een verandering doorgevoerd aan de tarieven zodat veel meer bedrijven kunnen deelnemen. Voor een aantal bedrijven in de zaal aanleiding om volgend jaar met twee teams te gaan meespelen.
Na het hoofdgerecht was dan echt het moment daar. Wie mag zich de kampioen noemen van de IJmondiaan bedrijvencompetitie 2017 en schrijft zijn naam bij op de prachtige golftrofee “de Swing”.
Uiteindelijk ging verrassend Oomen & Sweep er met de prijs vandoor, niet alleen door de uitstekende dag score, maar ook omdat de directe concurrentie een mindere dag had.
Op de foto de trotse Marten Folkeringa en Erik Sweep van Oomen & Sweep advocaten uit Haarlem. Marten Folkeringa bedankte in zijn slotpleidooi nog de organisatie van dit jaar bestaande uit Rob & Willy Tolhuijsen, Simon Zonneveld en John de Graaf.

Einduitslag IJmondiaan bedrijvencompetitie:
1. Oomen & Sweep Advocaten 45 wedstrijdpunten
2. Trieling Keuken Design/ Bodegas.nl 43 punten
3. Harsveld Apparatenbouw 41 punten
4. Tebulo Engineering 38 punten
4. Bestuur HGC 38 punten
5. Hollandium 37 punten
6. Netwerk BtB 30 punten
7. Lands Advies 27 punten
8. J.G. Solutions/ Deijle&Veldt accountants 23 punten
9. Jan de Wit Architect  21 punten
10. Schavemaker Transport 14 punten
11. Hegger Klima 12 punten
12. M-Line 10 punten
13. BK ingenieurs 3 punten
14. Wea Accountants 2 punten
/
Vorige week  weer een gezellige online Business Open Heemskerk…
/
De Businessclub gaat ook dit jaar met behoorlijk wat meer…
/
We gaan binnenkort weer starten met de Businessclub ! Buiten…
/
Business Open ontbijt met als thema; duurzaam ondernemen. Woensdag…
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.