van Eijck van Heslinga Advocaten winnen 4e dag van de IJmondiaan bedrijvencompetitie

v.l.n.r Tom Admiraal, Willy Tolhuijsen (wedstrijdleiding), Laas van Eijck van Heslinga, Rob Tolhuijsen ( wedstrijdleiding)

Het werd weer een fantastische dag. Het weer was prachtig met mooie blauwe luchten., de baan lag er geweldig bij, alle holes bezet kortom dit moest tot hoge scores leiden!

Als baancatering stond dit keer haring op het programma en die smaakte uitstekend. Er was een gezellige sfeer en het het was weer buiten gewoon goed zaken doen bij de Businessclub.

Na afloop stonden alle hapjes al klaar en gingen er schalen rond met bittergarnituur en haring. Het direct uitserveren op afroep van het bord met nasi

de haring smaakt goed

met Rendang, ketjap boontjes, sambal ei, en een stokje saté werd als zeer prettig ervaren er moest immers ook nog naar het vrouwenvoetbal worden gekeken.

Vervolgens kon worden overgegaan tot de prijsuitreiking

Laas van Eijck van Heslinga was samen met Tom Admiraal de overtuigende winnaar met maar liefst 43 stablefords gevolgd door Ban Garage met Karl van der Klis en Theo Mulder. Derde werd de taxatieshop met Marcel Veldhuis en Dennis Krom  met 40 stableford punten.

Laas van Eijck gaf uitleg over het behaalde resultaat en hoe hij en zijn flightgenoot elkaar perfect aanvulden tijdens deze fourball betterball wedstrijd. Hij bedankte zijn flightgenoten en de wedstrijdleiding voor de perfecte organisatie. Wat hem betreft was dit de gezelligste businessclub.

Neary’s :

hole 5 Simon Zonneveld

hole 8 Nicky Schaap

hole 13 Jan van Rijn

hole 16 Jos Tol

Uitslag

1. van Eijck van Heslinga Advocatuur (Laas van Eijck van Heslinga / Tom Admiraal) 43 stablefords
  2. Ban Garage (Karl v/d Klis/ Theo Mulder) 41 stablefords
  3. Taxatieshop (Marcel Veldhuis/ Dennis Krom) 40 stablefords mc
  4. Mammoet (Freek Poldervaart/ Sander van Bilsen) 40 stablefords mc
  5. Oomen & Sweep (Marten Folkeringa/ Nicoline van Driel) 40 stablefords  mc

Punten voor het IJmondiaan Klassement