Volle businessclub wedstrijd/ sponsordag woensdag 4 september a.s

Woensdag zit de Businessclub wedstrijd en sponsorwedstrijd  vol, zelfs met dubbele starts. Tegelijkertijd  is er ook een clinic. Na afloop staat bij goed weer een barbecue op het programma.

Tot nu toe zaten alle wedstrijden lekker vol. Er wordt tevens door onze leden goed gebruik gemaakt van de speelmogelijkheden bij de Hoge Dijk en de Houtrak . Onlangs won Techresources met Jan Stravers de wedstrijd bij de Hoge Dijk. Totaal hebben de businessclubleden 20 speelmogelijkheden met 2 personen op 3 banen. Hierdoor zijn de zakelijke mogelijkheden zeer divers.

Onlangs is SAMA Bouwservice bv van de Lijnbaan 75 te Heemskerk met Sander van Kaam toegetreden als nieuw Businessclub lid.

Interesse in de mogelijkheden van de businessclub of een keertje kennismaken?  Dan is woensdag 2 oktober de laatste mogelijkheid van dit seizoen.  Stuur een mail naar businessclub@heemskerksegolfclub.nl en speel mee.