Businessclub wedstrijd start 1 juli met 89 deelnemers. Sluit alsnog aan en speel mee!

De businessclub heeft een vliegende start op 1 juli met tot nu toe al 89 inschrijvingen! Het beloofd dus een mooie dag te gaan worden met veel netwerkmogelijkheden op 1,5 meter afstand! Ook de horeca zet weer haar beste beentje voor.

Een all-tee start is helaas nog niet mogelijk  dus we starten op hole 1 en 10 vanaf 13.00 uur.

Er sluiten zich op de valreep steeds meer bedrijven aan. Ook meespelen? Stuur een mail naar businessclub@heemskerksegolfclub.nl  en ontvang een interessant aanbod voor de rest van het seizoen en speel volgende week mee.