Clubbonus: Help de club en geef uw kenteken door als u klant bent bij Broekhuis

Broekhuis (v.h. Martin Schilder) draagt de Heemskerkse Golfclub graag een warm hart toe. Broekhuis ondersteunt onze vereniging met een clubbonus. Dit houdt in dat er een bedrag in de kas wordt gestort wanneer een verenigingslid of ouders van een jeugdlid, bij Broekhuis een auto koopt, laat onderhouden of schade laat herstellen.

• € 150,- bij de koop/lease van een nieuwe of gebruikte auto (dit geldt voor alle merken van de Broekhuis Groep)
  • € 15,- bij onderhoud aan de auto met een factuurbedrag hoger dan € 100,- (dit geldt voor alle automerken)
  • € 25,- bij schadeherstel met een factuurbedrag hoger dan € 500,- (dit geldt voor alle automerken)

Onze leden vullen op deze manier dus zelf onze clubkas aan.
Help je mee?

De Broekhuis Groep vertegenwoordigt 13 automerken – In deze regio vooral actief met Seat, Skoda, Volkswagen, en  Audi – totaal in 47 vestigingen. Naast het dealerschap is Broekhuis actief op het gebied van schadeherstel, leasing, bedrijfswageninrichting en financiële diensten. www.broekhuis.nl
Bent u klant bij Broekhuis (geworden)? Vul dan via onderstaande knop uw kenteken in en help onze club. De computer van Broekhuis kijkt automatisch elk kwartaal of er een aankoop, onderhoud of schadeherstel is geweest en betaald de club.  Uw kenteken gegevens worden nergens anders voor gebruikt.

Noot van de redactie : U hoeft dus bij uw garage niet kenbaar te maken dat u lid bent van de Heemskerkse!