De nieuwe brochure van Fairway Golftravel is uit !

Bestel nu gratis de nieuwe jaarbrochure op www.fairwaygolftravel.nl en profiteer van scherpe tarieven, vroegboekkortingen en aantrekkelijke aanbiedingen. In de brochure vindt u naast bestemmingen waar het tijdens onze wintermaanden heerlijk golfweer is, tevens vele fraaie golfaccommodaties geschikt voor een korte golftrip dichter bij huis.

De nieuwe brochure van Fairway Golftravel bevat scherpe tarieven en aantrekkelijke aanbiedingen voor een breed scala aan golfvakanties in de periode januari t/m oktober 2019. Zo vindt u in deze brochure onder meer reizen naar Spanje (inclusief de Canarische Eilanden), Portugal (inclusief Madeira), Marokko, Florida, Mauritius, Thailand, Curaçao en Zuid Afrika – allemaal bestemmingen waar het ’s winters heerlijk golfen is. Maar er is ook een ruime keuze aan golfbestemmingen in Nederland en de omliggende landen zoals België, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk. Verder reizen naar een aantal aantrekkelijke accommodaties in landen waar de golfsport al heel lang wordt beoefend zoals Wales, Schotland en Ierland. Tenslotte een aantal bestemmingen waar je niet in eerste instantie aan zou denken voor een golfvakantie zoals Italië, Oostenrijk, Tsjechië, Kroatië, Griekenland, Bulgarije en Cyprus.

U kunt de arrangementen reserveren inclusief of exclusief vluchten en er kan op een zeer flexibele wijze een golfvakantie op maat voor u worden samengesteld.

Veel accommodaties worden aangeboden met diverse extra’s en speciale aanbiedingen.
Het beste golfresort van de Canarische Eilanden, The Ritz Carlton Abama, bijvoorbeeld heeft voor de periode eind april tot half oktober een geweldige aanbieding waarbij naast een gratis upgrade naar een “Ocean View” kamer, tevens 7 dagen ongelimiteerd golf op de fraaie 18-holes baan van het resort is inbegrepen.
Het prachtig gelegen Porto Elounda biedt hoge vroegboekkorting bij reservering voor 31/01/19. Tevens inbegrepen is ongelimiteerd golf op de 9-holes par-3 baan direct bij het hotel.
Twee van de meest bekende hotels in de Algarve – het Dona Filipa en het Penina zijn vanaf 2 januari te reserveren met, naast een hoge korting, tevens een resort-credit van € 60 p.p. te besteden in de restaurants en bars van het hotel.

Op Madeira, het bloemeneiland in de Atlantische Oceaan, kunt u bij verblijf in het chique Casa Velho do Palheiro van juni tot eind augustus ongelimiteerd golfen op de spectaculaire Palheiro baan en krijgt u bovendien een gratis een upgrade kamer aangeboden.

Wat dichter bij huis zijn er ook vele leuke aanbiedingen te vinden. Diverse hotels bieden een gratis 3e overnachting, zoals bij het rustig gelegen Kasteel Vaalsbroek, waar u bij verblijf in de periode 01/08 – 30/09/19 bij het arrangement van 2 nachten de 3e nacht gratis krijgt aangeboden. Bij Landgoed de Wilmersberg wordt u eveneens een gratis 3e overnachting aangeboden, in dit geval bij verblijf in de periode 01/06 – 31/07/19 bij aankomst op een zondag.
In Frankrijk kunt u bij het sfeervolle Chateau des Vigiers in de Dordogne een special reserveren inclusief 3 overnachtingen, 3 dagen ongelimiteerd golf op de baan bij het chateau, 1 x diner in het Michelin restaurant en 2 diners in de Brasserie voor € 479 p.p. (periode 01/06 – 30/09/19: € 509 p.p.)

Vele accommodatie bieden ook aantrekkelijke vroeg boekkortingen bij tijdig reserveren, kijk op www.fairwaygolftravel.nl voor alle aanbiedingen.

Nieuw dit jaar zijn o.a. het Thracian Cliffs Resort in Bulgarije, een prachtig gelegen resort aan de Zwarte Zee met een zeer spectaculaire golfbaan. Een kleinschalige lodge op de linkscourse van Craigielaw in de East Lothian regio in Schotland waar maar liefst 15 links courses langs een kuststrook van ca. 50 km zijn te vinden. In Griekenland kunt u kiezen uit twee zeer luxe resorts, Porto Elounda op Kreta en het Westin Costa Navarino aan de Ionische Zee met 2 prachtige 18-holes golfbanen. Op Tenerife is nieuw het Hacienda del Conde, rustig gelegen in het groene noorden van het eiland naast een uitdagende 18-holes baan met uitzichten over de Atlantische Oceaan. De bekende Martin’s Hotels keten heeft een tweetal nieuwe accommodaties in België. Martin’s Rentmeesterij kent een mix van moderne luxe en historische elementen, gelegen tussen Maastricht en Hasselt. Martin’s Louvain la Neuve is een nieuw city hotel, gelegen in de voetgangerszone van de universiteitsstad Louvain la Neuve. Bij deze accommodatie kunt u kiezen uit maar liefst 9 afwisselende golfbanen in de regio.

Voor meer informatie over alle nieuwe accommodaties en de vele andere aanbiedingen kunt u de gratis brochure aanvragen en voor een compleet overzicht van alle bestemmingen en aanbiedingen kunt u terecht op de website: www.fairwaygolftravel.nl.

Fairway Golftravel is al meer dan 19 jaar een betrouwbaar adres voor uw golfvakantie en is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Calamiteitenfonds zodat u met maximale zekerheid op reis kunt gaan.

Fairway is telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag (0251-674 430 begin_of_the_skype_highlightingend_of_the_skype_highlighting) tussen 09.00 tot 17.00 uur en per e-mail via info@fairwaygolftravel.nl. U bent ook van harte welkom in het kantoor in Castricum voor een persoonlijk reisadvies door het ervaren team.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.