Digitale NGF pas

In 2020 krijgen al onze leden nog een fysieke NGF pas, volgend jaar echter is deze pas alleen op aanvraag verkrijgbaar en gaat de NGF ervan uit dat de meeste mensen hun digitale NGF pas gebruiken.

Waar kunt u die digitale NGF pas vinden?

• In de Golf.nl app van de NGF. U moet hiervoor wel een account aanmaken als u dat nog niet heeft.
  • Op uw computer in E-Golf4u. Log in op de website heemskerksegolfclub.nl met uw gebruikersnaam en wachtwoord (rechtsboven)

U komt dan op uw persoonlijke pagina. Via de tegel “NGF pas” kunt u dan uw digitale NGF pas oproepen.

• Op uw telefoon of tablet via de website: eg4u.nl (tip: maak een snelkoppeling naar deze pagina op uw telefoon of tablet)

log in, en klik dan op de drie streepjes links boven op het scherm. Helemaal onderaan in het menu vindt u dan uw digitale NGF pas.