Zijn uw gegevens nog up to date?

Zo tegen het einde van het jaar is het goed om nog even te kijken of uw gegevens nog up to date zijn. Sommige leden wonen misschien op een ander adres of hebben een andere e-mail adres of telefoonnummer.

Geef uw wijzigingen ten alle tijde door aan het secretariaat: secretariaat@heemskerksegolfclub.nl

Daarnaast is het ook belangrijk uw gegevens aan te passen in E-golf4U! Dat kunt u allemaal zelf aanpassen.

Ga naar het inlogscherm: https://heemskerkse.e-golf4u.nl/leden/website/default/login

Ga naar mijn profiel en klik op gegevens wijzigen

Vul vervolgens uw gewijzigde gegevens in (alleen de regels in de blokjes zijn te wijzigen)

Wij vinden het als club belangrijk dat van iedereen een foto zichtbaar is zodat iedereen elkaar kan (her)kennen.Upload uw favoriete foto met het groene pijltje in de foto.

met de + of – kunt u uw foto vergroten of verkleinen. Druk vervolgens op het groene bijsnijden icoontje naast de – en klaar is kees. Vergeet niet op de knop gegevens opslaan te drukken onder uw NGF nummer om uw werk op te slaan!

Nieuwsbrieven

Als club sturen wij u in de regel 1x per maand een nieuwsbrief (daarnaast zou u nog een nieuwsbrief kunnen ontvangen van de ochtend/ middag  of avond of BC club waarop u regelmatig speelt) Digitale nieuwsvoorziening is steeds belangrijker voor de club om u te informeren.

Als u zich echter heeft afgemeld of uw e-mail adres is niet meer geldig, zijn wij niet meer in staat u te informeren!

Wij mogen uw e-mail adres niet meer handmatig toevoegen volgens wetgeving. Als u zich weer opnieuw wilt aanmelden voor de ledenbrief dan kunt u dat alleen maar zelf doen!

nb. Wij versturen ook maandelijks een externe nieuwsbrief naar niet-leden met o.a. aanbiedingen voor lidmaatschap en golflessen. Ontvangt u dus maandelijks twee verschillende nieuwsbrieven vlak na elkaar dan kunt u zich onderaan de nieuwsbrief met de aanbiedingen afmelden.

1 antwoord
  1. G.W. (Gert) van Duin
    G.W. (Gert) van Duin zegt:

Beste,
    Als ik via de Homepage naar ‘Clubnieuws’ ga en daar wil inloggen krijg ik de volgende foutmelding:
    “FOUT: Het wachtwoord ingevoerd voor de gebruikersnaam duin4 is incorrect. Wachtwoord vergeten?”
    Terwijl als ik via E-Golf4U inlog met hetzelfde wachtwoord, dit niet tot een foutmelding leidt.
    Met Jan den Duijn heb ik al eens geprobeerd om dit euvel te verhelpen, maar dit heeft geen blijvende oplossing geboden.
    Graag verneem ik een wél (en definitief) werkende oplossing [?]
    Alvast bedankt voor het meedenken… en een mooi 2020 toegewenst!
    Vriendelijke groet,
    Gert van Duin