GOLFEN VOOR HET VERGETEN KIND

Op 20 juni vindt op de prachtige nieuwe polder linksbaan De Kroonprins Vianen een fundraising toernooi plaats ten bate van de stichting “Het Vergeten Kind”.

Het belooft een fantastische dag te worden met, naast een 18-holes wedstrijd met prachtige prijzen, diverse uitdagende activiteiten. Hapjes en drankjes in de baan, een borrel met hapjes en een BBQ waarbij er bijzondere items worden geveild maken het een compleet verzorgde dag.

De organisatie werkt pro-deo en de netto opbrengst gaat in zijn geheel naar het goede doel.

Inschrijven kan voor € 250 p.p. of € 1.000 per flight.

Er is een beperkte mogelijkheid om in te schrijven voor een VIP flight met een bekende Nederlander of Golfpro.

De organisatie is in handen van Golf4Charity, kijk op de website (klik) voor meer informatie.

Fairway Golftravel ondersteunt dit evenement met mooie prijzen, onder andere een golfreis naar het El Rompido Golf Resort in Spanje in samenwerking met Transavia.

DIRECT INSCHRIJVEN – KLIK HIER

DAGINDELING – DONDERDAG 20 JUNI

Vanaf 10.15 ontvangst met koffie/thee, uitdelen scorekaarten en verkoop loten

11.30 welkomstwoord door Natasja Froger

12.15 start shot gun

17.15 gelegenheid tot douchen/omkleden en start borrel

18.15 prijsuitreiking met aansluitend loterij

19.30 aanvang BBQ en veiling

21.00 einde

In de baan kunt u het opnemen tegen een golfpro in de “beat the Pro challenge” en slaat u een hole in one? Dan wint u een auto!  Daarnaast is er een chipchallenge waarbij u kunt proberen de bal in een Miele wasmachine te chippen.

In de baan wordt u tevens voorzien van diverse hapjes en drankjes! Kortom een heerlijk verzorgde dag voor een fantastisch doel.

In de loterij maakt u kans op de geweldige hoofdprijs die door Fairway Golftravel ter beschikking is gesteld: Een luxe golfreis voor 2 personen naar El Rompido in Zuid  Spanje, inclusief greenfee’s en Transavia tickets naar Faro.

Tijdens de BBQ zullen wij enkele bijzondere items veilen teneinde een prachtige opbrengst voor het Vergeten Kind te genereren.

WAAROM HET VERGETEN KIND?

Nederlandse kinderen behoren tot de gelukkigste kinderen ter wereld, zo blijkt uit onderzoeken. Maar helaas geldt dit geluk niet voor alle kinderen in ons land. Nog te vaak gaat het fout, soms zelfs heel erg fout.

Duizenden kinderen in Nederland kunnen niet meer thuis wonen. Ze zijn verwaarloosd of mishandeld, gevlucht voor geweld of uit huis geplaatst omdat ze daar niet meer veilig waren.

De trauma’s laten diepe sporen na. Het maakt onzeker, bang en boos. Ook zijn er veel kinderen die wél thuis wonen, maar die dagelijks geconfronteerd worden met ernstige problemen. Problemen van hun ouders, waar kinderen niets aan kunnen doen en waar ze ook niets aan kunnen veranderen. Maar waar ze wel de dupe van zijn. Verslavingen, grote schulden, psychische problemen en onvermogen van ouders zetten kinderen volledig klem. Ze raken eenzaam en geïsoleerd.

Daarom kiezen wij dit jaar i.s.m. Miele Nederland voor Stichting Het Vergeten Kind. Zij  zetten zich in voor deze kinderen die voor velen onzichtbaar zijn. Ze geven ze een stem en vertellen hun verhaal. Zodat ze niet vergeten worden. Zij zetten zich in om hun situatie nu en morgen te verbeteren.

Golf daarom met ons mee op het Benefiettoernooi i.s.m. Miele Nederland op 20 juni 2019 op golfbaan de Kroonprins Vianen en help ons om Het Vergeten Kind te ondersteunen.