Hospitality: Per heden is golfbaan De Gulbergen aangesloten bij SGNL.

Onze Hospitality Chain blijft zich uitbreiden:
Per heden is golfbaan De Gulbergen aangesloten bij SGNL.

Golf de Gulbergen

2 golfbanen, 27 holesGolf de Gulbergen is aangelegd op een berg van reststoffen in een recreatie gebied waar meerdere sporten kunnen worden beoefend, met als hoogtepunt een volwaardige 18-holes golfbaan en een perfecte 9-holes golfbaan. De 18-holes golfbaan met A-status is verdeeld in de eerste 9 holes die de naam “Sprookjesbaan” meer dan waar maakt.

Holes met dog-legs die hooks en slices genadeloos af kunnen straffen en als hoogtepunt twee geweldige par 4 holes op een hoogte van ruim 45 meter, waarna de vierde hole, een par 3 met een lengte van 200 meter, een afslag heeft met een hoogte verschil van 45 meter, precisie is hier het sleutelwoord.

De tweede 9 holes “Libellenbaan” zijn vlak. Hier speelt het talrijke aanwezige water een belangrijke rol. Soms breed vaak ook smal, golven deze holes zich door het landschap. Vijvers en sloten, strategisch geplaatste bunkers en spannende dog-legs karakteriseren deze 9 holes. Samen vormen deze twee geheel verschillende banen een 18-holes course, welke een absolute uitdaging is voor golfliefhebbers van elk niveau.

Golf De Gulbergen | Heiderschoor 26 | 5731 RG Mierlo

Gebruik voor navigatie adres: Baroniehei

0492-592455 | keuze 2 | Mail ons

 klik hier om de Hospitality Chain te bekijken

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.