Leden login

Sinds deze maand heeft de website een besloten leden login. Er is gekozen om deze voor uw gemak te integreren met E-golf4U zodat u niet telkens op twee verschillende sites moet inloggen.

Berichten

Een aantal berichten en pagina’s op de website worden aangemerkt als besloten. Zodra u naar zo’n bericht of pagina gaat krijgt u het inlogscherm van E-golf4U te zien.

Na het inloggen met uw lidcode en wachtwoord kunt u het artikel of de pagina lezen. U bent dan blijvend ingelogd voor alle besloten artikelen of pagina’s of functie’s van E-golf4U!

<Onthoud mij> aanvinken is handig, behalve als u als echtpaar beide gebruik maakt van 1 computer/ tablet of telefoon, dan kunt u deze het beste open laten.

Inloggen en uitloggen op de website

U kunt zien dat u bent inlogd doordat er een zwarte bovenbalk boven de website verschijnt met in de rechter bovenhoek uw lidcode. Als u hier op klikt ziet u ook een mogelijkheid om weer uit te loggen. Dit is handig als u als echtpaar beide nog gebruik maakt van dezelfde computer om u in te schrijven voor bijv. wedstrijden. Na het inschrijven van een wedstrijd voor uzelf dient u dus weer uit te loggen en op nieuw in te loggen onder uw partners code om voor een wedstrijd of startijd in te schrijven voor uw partner.

Ledenmenu

Als u klikt op de bovenbalk op Club > Clubnieuws en informatie  dan komt u in het leden menu en clubnieuws.  Een aantal functies zijn openbaar en een aantal besloten. Als u eenmaal bent ingelogd kunt alle menu onderdelen inzien. Zo niet dan verschijnt weer éénmalig het inlogscherm van E-Golf4U.

U kunt hier ook de functies inzien waarvoor u vroeger naar de aparte website van E-Golf4U moest gaan zoals:

• Mijn profiel
  • Inschrijven voor (club)wedstrijden
  • Standen competities
  • Ledenlijst
  • Samenstelling Commissies
  • Vreemde  kaarten
  • etc.

Online starttijd reserveren

In het leden menu staat ook de functie online starttijd reserveren. Omdat u al bent ingelogd, hoeft u niet meer opnieuw in te loggen. U kunt dat zien aan de rechter bovenbalk, en aan uw naam die in beeld verschijnt. (gele pijl hieronder) Als u eventueel wilt uitloggen (alleen noodzakelijk als u als echtpaar op 1 computer werkt) dan is het belangrijk dat u de uitlog aan de rechterkant van de zwarte bovenbalk gebruikt en niet de uitlog van e-golf4u die onder de gele ster staat!

footer

In de footer onder de meeste pagina’s staat u een uitgeklapt algemeen menu, zodat u naast de zoekfunctie onder het vergrootglas nog een mogelijkheid er bij heeft om snel te kunnen navigeren op de website.

Voor vragen, opmerkingen of opbouwende feedback kunt u terecht via parredactie@heemskerksegolfclub.nl