leden heemskerkse

Ledeninformatie avond nieuwe website

Afgelopen donderdag  29 oktober werd een speciale ledenavond georganiseerd over de nieuwe website. Pien van Nass, Rob Tolhuijsen, Jeroen Rijvordt en Ron Toekook gaven uitleg over de gedachte achter de website, de manier waarop de website wordt gebruikt door diverse doelgroepen en de navigatie mogelijkheden.

Daarnaast werd ingegaan op online reserveren, het gebruik van de evenementen kalender,  mogelijkheden om commissienieuws te volgen en werden vragen beantwoord.  Gelukkig was voor veel leden kennelijk de schriftelijke handleiding op de website en nieuwsbrief voldoende om al het nieuws te kunnen vinden en de website goed te kunnen gebruiken.

De Marketing & Communicatiecommissie

1 antwoord
  1. jos.kunst
    jos.kunst zegt:

Goh,

nooit gedacht dat het echt zou gebeuren, maar ik ben de enige sukkel die wel enige uitleg bij de nieuwe website van de Heemskerkse Golf Club prettig vindt.
    Onverlet alle belangstellenden die al andere afspraken hadden was de belangstelling voor zoveel leden ( hoe weinig ook weer?) ver beneden de maat.
    Dus ga ik er van uit dat iedereen heel erg blij, tevreden en opgelucht is met deze fantastisch gelikte website. Fijn! Dus ook geen negatieve berichten, gezeur en gepruttel in de wandelgangen meer!
    Lang geleden dat de HGC zoiets nieuws in één klap voor elkaar gekregen heeft .
    Proficiat!

Jos.Kunst.