Marketing Communicatie Redactie zoekt: Schrijvers, Bloggers, Vloggers en andere creatievelingen

De Marketing & Communicatie Commissie & Redactie zoekt voor seizoen 2018 mensen die het leuk vinden om als vrijwilliger voor de club zo nu en dan te schrijven, interviews te doen, persberichten maken, bloggen, stukjes te filmen met hun telefoon of anderszins creatief te zijn met woord, beeld of geluid of grafische opmaak.  Geen verplichte vergaderingen maar creatief bezig zijn vanuit huis of op de club en leuk contact maken met clubleden op tijden dat het jouw schikt. Het liefst hebben we mensen uit alle geledingen van onze club: oud, jong, competitiespelers, sponsors, businessclubleden, ouders, par-3 speler, natuurkenners,  18 holes spelers, abonnementhouders, handicapregistratieleden.

Daarnaast zijn we op zoek naar clubleden die actief zijn op facebook, twitter en instagram met redelijk wat volgers die ons willen helpen leuke berichten van de club te verspreiden.

Interesse? Neem contact op met Rob Tolhuijsen,  voorzitter a.i. Marketing & Communicatiecommissie tel. 06-53405789 of mail naar: robtolhuijsen@gmail.com onder vermelding van naam en telefoonnummer.