Open PAR 3 kampioenschap

young golfers

Golf is in de eerste plaats een gezelligheidssport, waaraan jong en oud, bedreven of beginner, vrouwen en mannen samen de baan in gaan.

Heerlijk buiten een balletje slaan en af en toe jezelf eens vergelijken met een ander.

De leden van de vereniging spelen veelal met elkaar en als mensen van buiten de club willen spelen, dan reserveren ze de baan via de receptie.

Voor diegenen, die met een wedstrijd mee willen doen bij de Heemskerkse Golfclub, worden jaarlijks twee open toernooien georganiseerd namelijk; het Par3 en Young Golfers Open. Het Par3 Open golftoernooi wordt zaterdag 6 mei gespeeld en is verdeeld in 3 handicap categorieën/ speel sterktes. Wat het Par3 Open uniek maakt is dat het voor de beginnende golfer en de golfers met weinig wedstrijd ervaring een unieke kans is om op een gemoedelijke manier op hun eigen spelniveau (handicapniveau) een wedstrijd te kunnen golfen. Voor de golfers met een lage handicap is de Par3 baan trouwens weinig vergevingsgezind. Je krijgt weinig extra slagen mee en de afstanden op de Par3 baan zijn dusdanig dat veel van de afslagen tevens approachslagen zijn. Slechts weinig lage handicappers halen hier hun spelniveau zoals ze dat op de championchip course van de Heemskerkse Golfclub halen. Dus ook voor deze groep is er absoluut voldoende uitdaging. Een toernooi om uw agenda voor vrij te maken en waarbij het competitieve element op een unieke wijze wordt verweven met de nodige gezelligheid.

Wist u trouwens ook dat we op de maandagavonden van 17.00 uur tot 19.00 uur de open inloopwedstrijden op de PAR 3 BAAN organiseren!

Ook hier kan er maar één de winnaar zijn! Meedoen is hier absoluut belangrijker dan winnen.

DOE MEE EN SCHRIJF U IN!!!

TOT ZATERDAG 6 MEI.

Meer informatie? Zie onze site www.heemskerksgolfclub – wedstrijden of bel 0251-250088

Gerard Hoekstra

Lid Heemskerkse Golfclub