Wedstrijden voor Make A Wish project

In vervolg op de aankondiging in de vorige digitale nieuwsbrief brengen wij u graag verder op de hoogte van de acties om een zo hoog mogelijk bedrag in te zamelen voor de Heemskerkse Wish Kids en het goede doel dat ze steunen.

Op zondag 6 september gaan alle jeugdspelers van de Heemskerkse Golfclub zoveel mogelijk geld inzamelen voor het Make-A-Wish project.

Er worden 2 wedstrijden op deze dag georganiseerd. Eén wedstrijd op de 18 holes baan voor de spelers met een HCP (starttijd 11.00 uur). Eén wedstrijd op de PAR-3 baan (starttijd 13.00 uur), en de allerjongsten spelen 1 of 2 holes op de PAR-3 baan ( starttijd 12.00 uur). Deze wedstrijden worden ook als club wedstrijd gespeeld en zijn dus voor elk lid van HGC te spelen. Inschrijvingen zijn reeds geopend in de wedstrijd kalender en het inschrijfgeld voor deze wedstrijden komt volledig ten goede aan dit goede doel Tijdens de prijsuitreiking zal er een kort praatje worden gehouden door 1 van de oprichters van Make-A-Wish Nederland.

Hoe gaan de Heemskerske Wish Kids dat geld bij elkaar spelen?

Voor diegene die de PAR-3 spelen is er een Stableford wedstrijd. Ze spelen bijvoorbeeld 9 holes op de PAR-3 en voor iedere hole die ze lopen in x aantal slagen dat zij er over mogen doen krijgen ze 2 punten. Na 9 of 18 holes kijken we hoeveel punten iedereen bij elkaar gespeeld heeft. Deze kinderen spreken met ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s, vrienden en kennissen af  dat ze per behaald punt bijvoorbeeld € 2.00 krijgt, op deze manier zullen ze een mooi bedrag bij elkaar sparen dat we gaan doneren aan Make-A-Wish.

De allerjongste jeugd gaan vooraf aan de PAR 3 wedstrijd 1 of 2 holes spelen, voor deze kinderen is de spelvorm anders: Iedere “sponsor” doneert eenmalig een vast bedrag van € 10.00, maar dit bedrag kan hoger worden wanneer de speler de hole uit speelt binnen het van tevoren afgesproken aantal slagen. Bijvoorbeeld: maximaal aantal slagen op de hole is 15. Speler doet het in 12 slagen. Sponsor doneert € 10.00 plus € 2.00 per slag dat de speler er minder over doet dus totaal € 16.00.

Voor diegene die de 18 holes grote baan wedstrijd spelen is de volgende actie door de deelnemende jeugd bedacht: Een sponsor mag een zelf vooraf te bepalen bedrag vast stellen voor elk stableford punt dat wordt behaald door een speler naar keuze. Dus als een club lid speler A wil steunen met 1 euro per punt en speler A loopt 36 stableford punten dan ontvangt de sponsor na afloop van de wedstrijd per email of er whatsapp het verzoek om middels een donatie link het bedrag over te maken.

Hopelijk komen alle donateurs de kinderen aanmoedigen tijdens deze wedstrijden.
U als clublid kunt dus met een klein bedrag al bijdragen aan een mooi eind resultaat.

Een overzicht van welke spelers zich gaan inschrijven voor deze wedstrijd volgt nog. Door de vakantie periode hebben we nog geen volledig overzicht van wie er deze dag allemaal aanwezig zijn.

Wilt u liever op een andere manier doneren dan kan dit uiteraard ook. Op 6 september zal er een donatie box op de club staan of u kunt doneren via deze  link.

Onze mede club lid Patrick Wijffelman heeft namens zijn bedrijf Wingman Business Valuation een volledige wens donatie gedaan waarvoor wij hem zeer erkentelijk zijn.