Heren Senioren 2 Kampioen

Op vrijdag 10 mei is het Heren senioren 2 team kampioen geworden door op de baan van Heiloo met 13-5 van Nieuwe Diep 1 te winnen. Daardoor konden zij niet meer ingehaald worden door de concurrentie.

Het beloofde een spannende laatste wedstrijddag te worden want hoewel Senioren 2 in de poule bovenaan stonden met 5 wedstrijdpunten konden zowel het 4e team van de Amsterdamse als het team van directe tegenstander Nieuwe Diep 1 nog roet in het eten gooien. De opdracht was duidelijk: zelf winnen en er was geen vuiltje aan de lucht. Het team van Nieuwe Diep bestond uit o.a. 3 lagere handicappers en de Amsterdamse spelers hadden naar verwachting zeker mogelijkheden tegen Dirkshorn hoewel Heemskerk daar zelf met veel moeite gelijk tegen gespeeld had.

Na de dubbels was de tussen 4-2 in het voordeel van Heemskerk en na de lunch moest het dus gebeuren. Captain Jan Rupert had goede instructies meegegeven en naar later bleek de juiste tactische opstelling gemaakt. En zo kon het gebeuren dat de singles met maar liefst 9-3 werden gewonnen waardoor het kampioenschap een feit was. Daarmee is de gewenste promotie naar de 3e klasse gerealiseerd.

Het 2e Heren senioren team bestond dit jaar uit Alphons Beentjes, Cees Dubbelaar, Pierre Hoekstra, Han Koper, Theo Maalman, Peter Pelt, Jan Rupert en Henk Wanst.

Ook Dames 2 kampioen

/
We worden een beetje overstelpt met kampioensfoto's en verhalen. Niet…

Heren Senioren 2 Kampioen

/
Op vrijdag 10 mei is het Heren senioren 2 team kampioen geworden…

Het Joop Zoetemelk trauma van Dames 2 senioren

/
Dames Senioren 2 De laatste dag van de competitie alweer. Nu…

Dames Sen 2 op bezoek bij Spaarnwoude.

/
Een goede ontvangst met koffie en koek. Vervolgens de baan in…

Matchplay Specialisten weer kampioen

/
Voor de derde keer in 4 jaar is het zesde herenteam vorige week…
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.