heren 1 dubbel 9

Meet the Champions: Heren Senioren Dubbel 9 kampioen

Meet the Champions

 
Na enerverende partijen kwam het eerste team van de senioren dubbel 9 als winnaar en dus als de kampioen van deze competitie in het clubhuis van Dirkshorn.
De wind en de interessante greens konden de spelers van de Heemskerkse niet weerhouden om in 4 van de 6 partijen als winnaar de 18 holes af te sluiten.
Het team kwam op tijd en zeer ontspannen op de eerste Tee aan. Er lag geen druk op de spelers omdat zij het idee hadden dat spelen in de 1ste klasse gewoon top! is dus waarom dan naar een hogere competitie.
En die ontspanning met uiteraard onze trainingsuren in de winter, met ondersteuning van Bob en Rogier hebben bijgedragen aan de klinkende overwinning. De uiteindelijke uitslag werd 26 voor en 10 tegen.
Door de andere teams werden onze spelers echt in het zonnetje gezet. Ieder van ons kon nog eens thuis met een fles bubbels dunnetjes navieren.
Wat een team waar de captain dubbel trots op is. Zie hieronder de kanjers met hun laatste medespelers.
Theo Koot
1 antwoord
  1. John
    John zegt:

    Het waren vijf leuke weken met een gemotiveerde team, met goed weer en mooie banen. Dank aan onze captain voor het regelen en zijn toespraakjes en leiding aan het team.

    Well done Theo !

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.