Geachte competitie coördinatoren en team captains,

Het is ons een genoegen uw team tijdens de NGF-competitie 2021 te mogen ontvangen. Eén van uw teams speelt dit jaar in de poule met één van de teams van De Heemskerkse.

Op de site van de NGF vindt u een overzicht aan van alle te spelen NGF-competitiewedstrijden, die hopelijk allemaal gespeeld kunnen gaan worden. Indien u contact wilt met een van de team captains, kunt u een e-mail sturen naar competitiecommissie@heemskerksegolfclub.nl. Wij brengen u vervolgens in contact met de team captain.

Voorspelen/oefenronde
Mocht u een oefenronde willen spelen, dan kan dat op doordeweekse dagen van maandag t/m donderdag in de middag. Maximaal 1 week voordat u de competitiewedstrijd bij ons speelt.

U kunt starttijden reserveren, telefoonnummer 0251-250088.

Er kan worden voorgespeeld tegen het introductietarief a € 37,50, op basis van wederkerigheid, voor 18 holes op de Championship Course. Op de PAR-3 baan 9 holes € 13,- , voor 18 holes € 20,- .

Voor een routebeschrijving verwijzen wij u naar onze website: http://www.heemskerksegolfclub.nl/contact/

Op de wedstrijddagen is er, onder voorbehoud van de Corona maatregelen, een uur voor de wedstrijd ontvangst met koffie en/of thee.

Wij wensen u een succesvolle, gezonde en sportieve competitie toe.

Met vriendelijke groet,

Namens de competitiecommissie van de Heemskerkse Golfclub.