Geachte competitie coördinatoren en team captains

Het is ons een genoegen uw team tijdens de NGF-competitie 2020 te mogen ontvangen.

Eén van uw teams speelt dit jaar in de poule met één van de teams van De Heemskerkse.

Op de site van de NGF vindt u een overzicht aan van alle te spelen NGF-competitiewedstrijden.

Aan de rechterkant van deze pagina vindt u een overzicht  van onze teamcaptains, inclusief email-adressen en telefoonnummers.

Voorspelen/oefenronde
Mocht u een oefenronde willen spelen, dan kan dat op doordeweekse dagen van maandag tm donderdag in de middag. Maximaal 1 week voordat u de competitiewedstrijd bij ons speelt.

U kunt starttijden reserveren, telefoonnummer 0251-250088.

Er kan worden voorgespeeld tegen het introductietarief a € 37,50, op basis van wederkerigheid, voor 18 holes op de championshipcourse.

Op de PAR-3 baan 9 holes € 13,- , voor 18 holes € 20,- .

Het voorspelen geldt alleen voor die spelers die officieel zijn opgegeven bij de NGF.

Voor een routebeschrijving verwijzen wij u naar onze website: http://www.heemskerksegolfclub.nl/contact/

Op de wedstrijddagen is er een uur voor de wedstrijd ontvangst met koffie en/of thee. Wij gaan ervan uit dat de captains onderling nadere afspraken maken over lunch, borrel en/of diner.

Wij wensen u een succesvolle en in elk geval sportieve competitie toe.

Met vriendelijke groet,

Namens de competitiecommissie