Geslaagde Omadag op 22 mei

Onze jaarlijkse omadag is gehouden op 22 mei. Ondanks, dat er ieder jaar minder oma’s inschrijven voor deze golfdag t.b.v. S.O.S. Kinderdorpen, is het met 25 enthousiaste dames toch een succes geworden. Blij waren wij met de “nog lang geen oma” dames die hebben bijgedragen aan een netto totaalbedrag van €. 275,– voor het goede doel.

Bij ontvangst aan de wedstrijdtafel werden de dames verrast met een presentje, beschikbaar gesteld door Sportwereld Heiloo, bestaande uit golfsokken en een balletje. De andere sponsoren waren de Heemskerkse Golfclub en ons lid Letty Bröring, die leuke zelfgemaakte kettingen beschikbaar stelde voor diegene, die een tweary of neary hadden geslagen t.w.: Willy Tolhuijsen een tweary op hole 4 en Carin Hofman op 16, Pauline Stuive een neary op 13 en Liesbeth Steen op 8.


De 1e. prijs is gewonnen door Carin Hofman met 37 punten, de 2e. en 3e. prijs zijn, op basis van matching cards gewonnen door  Trinette Beentjes en Anneke Pelt. Omdat er alleen “echte” oma’s naar de landelijke finaledag mogen op Harderwold, gaat Willy mee, die als 4e. is geëindigd. Het bleef nog lang gezellig na afloop met een drankje en een hapje. Ondanks het geringe aantal deelnemende oma’s, kijken wij als organisatie, terug op een leuke dag.

Joke Jochems en Marjolein Vromans

Geen Ladies day dit jaar

/
Helaas, de Ladies Day van 14 juli kan niet door gaan vanwege…

Ladies Day 2020

/
Voor alle enthousiaste golfdames:  willen jullie alvast in je…

Geslaagde zomerafsluiting damesochtend

/
Dinsdag 24 september was het alweer zo ver, tijd voor de zomerafsluiting…

Vriendinnendag 2019

/
Vriendinnendag 2019 Een poosje geleden werd ik door Carol…

Ladies Day 2019 een Zaans onderonsje

/
Op dinsdag 16 juli maakten 32 dames van de Heemskerkse opnieuw…
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.