Regenboogwedstrijd, meer dan geslaagd

Vanwege het lustrum van de club werd er op de Damesochtend van dinsdag 18 september een regenboogwedstrijd gespeeld, waarvan de opbrengst ten goede kwam aan de kinderafdeling van het Brandwondencentrum. Er deden veertig dames mee en zij hadden extra hun best gedaan zich in alle kleuren van de regenboog te kleden. Samen met de kleurige versierselen op de club was het een leuk begin van de dag. De wedstrijd ging over 14 holes met een All Tee start en er werd afwisselend afgeslagen van de blauwe, rode of oranje tee.

Het was een heerlijke dag om te spelen. Prachtig weer en een heerlijke temperatuur. Bij binnenkomst werden we verwend met een consumptie en een hartig hapje. Er werden loten verkocht, we konden Mulligans kopen en er werden knuffelbevers verkocht om geld in te zamelen. Uiteindelijk heeft dit 562 euro opgeleverd.

De gehele opbrengst zal gebruikt worden voor het VR-project (zie website) om 3D-brillen te kopen. Cocky Andree vertelde aan het einde van de ochtend dat zij ruim 40 jaar op de kinderafdeling heeft gewerkt en aan het hoofd van de afdeling heeft gestaan. Ze vertelde een indrukwekkend verhaal over wat de patiëntjes daar meemaken en hoeveel baat zij hebben bij de afleiding met een 3D-bril en hoeveel pijnverlichting dit geeft bij het verschonen van de verbanden.

Ik wil de damescommissie enorm bedanken voor de organisatie en al het werk dat er in is gestoken. Het was een zeer geslaagde dag.

Bekijk hier alle foto’s van deze dag.

Anja Schoonakker

Geslaagde zomerafsluiting damesochtend

/
Dinsdag 24 september was het alweer zo ver, tijd voor de zomerafsluiting…

Vriendinnendag 2019

/
Vriendinnendag 2019 Een poosje geleden werd ik door Carol…

Ladies Day 2019 een Zaans onderonsje

/
Op dinsdag 16 juli maakten 32 dames van de Heemskerkse opnieuw…

Geslaagde Omadag op 22 mei

/
Onze jaarlijkse omadag is gehouden op 22 mei. Ondanks, dat er…

Nieuwjaarswedstrijd damescommissie

/
Op dinsdag, 8 januari vond de traditionele Nieuwjaarswedstrijd,…
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.