Verslag Vriendinnendag dd. 15 augustus 2017

v.l.n.r. Britta Constandse, Nicoline van Driel, Anneke Rubens, Mieke Hendrix

Dinsdag werd weer de jaarlijkse vriendinnendag gehouden. Er waren 36 deelnemers waarvan 13 gasten van buiten. Zoals de weergoden voorspelden zou het weer bar en boos zijn, buien met onweer. Wat moet je dan??? Deze sportieve dames gingen ervoor. Na een korte uitleg wat te doen met onweer , voorzien van regenkleding en plu’s, trokken ze de baan in. En wat schetst onze verbazing???? Heerlijke temperatuur, geen wind en gedurende  10 min een bui. Soms hebben de weergoden het dus  behoorlijk mis…..

De wedstrijd was een Greensome Stableford,  verdeeld in hoge en lage handicap.

Phia Korrel en Marianne Bakker werden  tot hun eigen verbazing met 26 punten  1e van de hoge playing handicap.

De winnaars van de vriendinnentrofee en met een ongelooflijke score van maar liefst 41 punten zijn geworden Nicoline van Driel en haar gast en oud lid Anneke Rubens. Van harte gefeliciteerd dames.

2e en 3e zijn geworden: Marie Jose Bovenlander met gast en oud lid Koosje Steenhuizen (33 punten) en Anneke de Haan met gast Thea van Leeuwen ( 32 punten).

Na afloop was het een gezellig samen zijn met hapjes en drankjes en natuurlijk de prijsuitreiking. De HGC heeft 3 greenfee’ s  geschonken. Deze werden door middel van loting aan de  gasten overhandigd.

Al met al was het een geslaagde dag.

Britta Constandse

 

Klik hier voor de foto’s

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.