Vriendinnendag 2019

Een poosje geleden werd ik door Carol Alblas gevraagd mee te doen aan de Vriendinnendag op 13 augustus.

Wij kennen elkaar vanaf onze eerste stapjes in de golfsport op The Dunes in Zandvoort in 2007.  Het korte werk kun je daar prima oefenen maar sommige dames wilden ook wel eens wat verder slaan en vertrokken naar de Heemskerkse.  Zo ook Carol , en inmiddels heeft zij furore gemaakt met haar scherpe spel;  Vooral haar ijzer 5 is een gevreesd wapen.

v.l.n.r. Cora Stukje en Carol Alblas

In de veronderstelling dat ik daar niet veel aan toe te voegen had vertrok ik met mooi weer richting de baan. Ontvangst met koffie en wat lekkers, afslag op  hole 14 en het ging lekker. Ik prees de sappige fairways met iets langer gras, tja, je fijne spel moet ergens aan liggen. Gezellige flight met Marga van Zelst en Cocky Andree.

Tevreden keerden we terug in het clubhuis en toen bleek dat we best goed gescoord hadden. Ook Carol had super gespeeld!

Na het heerlijke buffet ( en leuk die foto van de flight! ) bleek dat we de eerste prijs hadden gewonnen met 43  punten, op matching cards met een ander tweetal.

Na een dankwoordje aan de wedstrijdcommissie, horeca en mijn flightgenoten keerde ik tevreden huiswaarts met een gewonnen greenfee op zak,

Tot volgend jaar!

Cora Stukje

Klik hier voor alle foto’s