Internet reserveren

Digitaal reserveren lijkt te werken!

E-Golf4 u heeft aanpassingen doorgevoerd zodat er weer gereserveerd kan worden, en het lijkt te werken. Mocht u tegen iets aanlopen, horen wij het graag!

Let op: we hebben nog geen officiële toestemming van de gemeente, dit kan nog een streep door de rekening zijn. Mochten we nog niet open kunnen, zetten we dit op de website, de baanstatus en proberen we iedereen een mail te sturen.

1. Margreet
    Margreet zegt:

Het reserveren werkt niet met Safari. Je moet eerst Chrome starten en dan kan het wel.
    Maaarrr, misschien kan het programma aangepast worden zodra het voor alle Apple gebruikers wel werkt. Dan hoeft niet iedere digibeet te bellen met de receptie voor een reservering.

Alvast bedankt 😘

2. Henk Deugd
    Henk Deugd zegt:

Goedemorgen kan ook nog niet inloggen om te reserveren. Heb al een mail gestuurd naar de administratie en contact gehad met golf4 you. Hopelijk is het snel opgelost. Een ieder bedankt die achter de schermen hard gewerkt hebben om de baan weer te kunnen openen.
    H. Deugd

3. Hennie Oosterhof
    Hennie Oosterhof zegt:

zondag 10 mei kan ik helaas nog geen gebruik maken van het digitaal reserveren.
    Wanneer wel ? Alvast dank voor al het werk dat jullie doen. Groet van Hennie Oosterhof, Oost5.

• Jan den Duijn
      Jan den Duijn zegt:

Aangezien de eerste periode alleen door leden en introducees gespeeld en dus gereserveerd kan worden kan reserververen na te zijn ingelogd op e-golf4u of via ledenlogin op onze website. Succes.