Dinsdag Zomer Avond Competitie 2021

Op Dinsdag 17 augustus is de DIZAC alweer afgesloten. Er waren 14 wedstrijden dit jaar, 82 verschillende deelnemers, en 14 verschillende weersomstandigheden; van regen, hagel, onweer, zon, veel zon, veel wind, windstil, enz.

De avonden waren over het algemeen goed bezet. Soms toch nog wel plekjes beschikbaar. Dus leden, volgend jaar, schrijf je in. Na een lange dag klussen, boodschappen doen, schoonmaken, werken, enz.  pak je zin op, schrijf je in, en loop op veelal fantastische zomeravonden 18 holes met de DIZAC mee tot de zon zo prachtig ondergaat. De baan is prachtig, maar dán zo een mooi plaatje. Kijk dan gewoon eens achterom, fantastisch.

Enkele dinsdagavonden en ook bij deze afsluiting twijfelachtig, regenachtig weer. Maar een DIZAC deelnemer blijft niet zomaar thuis, dus iedereen is gestart voor de 9 holes. Het is elk jaar voor de deelnemers weer een uitdaging om hoog in de uitslagenlijst te eindigen. Er wordt serieus gespeeld om de holes en de punten. Uitslagen waren soms zo uitzonderlijk goed. Ja, dan kom je echt wel boven in de lijst terecht.

Voor de deelnemers bij binnenkomst een drankje na de wedstrijd van de commissie, en een heerlijk soepje uit de keuken van Bistro Mr.T.

Dan volgen de prijsuitreikingen van deze wedstrijd, maar ook en vooral van de all-over-competitie van de DIZAC, Best of 8. Het was een spannende strijd uiteindelijk.

• 1e plaats: Robert Beets – 14 x meegespeeld, totaal 304 punten
  • 2e plaats: Jan Stravers – 14 x meegespeeld, totaal 300 punten
  • 3e plaats: Chon Teh – 11 x meegespeeld, totaal 283 punten

De meeste birdies, 10 geteld, zijn geslagen door Tom Groen. Het vogelhuisje met zijn naam zal daarom een mooie plek krijgen op Hole 10.

Een heerlijke maaltijd wordt voorgeschoteld, en leuke presentjes worden uitgereikt (een geinig doosje met de bekende dropjes, een golfbal, een afslag-tee). Een tweede vogelhuis was spontaan aangeboden, deze ging door loting naar Simone Verheul.

De DIZAC commissie heeft er alles aan gedaan om de DIZAC en de afsluitavond zo goed mogelijk te organiseren met prachtige prijzen.

En dit alles kan niet zonder de fantastische sponsors:

• John Zoontjes (Bloemen)
  • Jan Stravers (Golfballen)
  • Bert Stuive (Golfballen)
  • Henk van Tunen (Golfballen)
  • Piet Hoogeveen (Birdies)
  • Pascal Mooij (Chocolade)
  • Dick Bouman (Wijn)
  • Rob Roest (Pitchfork)
  • DIZAC commissie (Drop)

SUPER  B E D A N K T  ! ! !

Dank namens de DIZAC commissie

Frans en Milia Huiskens, Joke v.d. Pol, Martin en Simone Verheul, Renee Wanst, Jan en Ineke Heeremans

We zien iedereen volgend jaar graag weer.

We hebben genoten van jullie aanwezigheid.