dinsdagavond competitie

Dinsdag Zomer Avond Competitie (Dizac) gaat op 9 mei van start

De golfbaan kruipt uit zijn winterkleed, zon, warmte, de bomen en struiken lopen uit, het gras begint te groeien, de vogeltjes fluiten, hoog tijd om je op te maken voor de Dinsdag Zomer Avond Competitie (DIZAC) 2017

 

Allereerst een hartelijk welkom aan de nieuwe DIZAC wedstrijdcommissie leden:

Ria Bongers , Renee Wanst , Martin en Simone Verheul!

Speelplezier, gezelligheid, sport en competitie, ontspanning in de namiddag en vroege dinsdagavond.

 

Dinsdag 9 mei begint DIZAC 2017

De start is  om 15.30  uur en inschrijving is mogelijk vanaf 14.30 uur aan de wedstrijdtafel.

De laatste starttijd is 17.56 uur, afhankelijk van inval duisternis.

Er is een 1e prijs voor de groep hcp 0-18

Er is een 1e prijs voor de groep  hcp 18.1 – 36

Dit is een echte inloopwedstrijd, dus je kunt niet inschrijven via de wedstrijdmodule.

Er is een uitzondering hierop:

Werkenden die niet bijtijds aanwezig kunnen zijn, mogen na 13.00 uur bellen
met het DIZAC mobiel nummer 06 37576972 dan wordt een starttijd afgesproken.
Kosten voor deelname:  3 euro.
Het is een wedstrijd voor  leden met een hcp 0 – 36, en de wedstrijd is Qualifying.

De laatste wedstrijd voor het klassement is 8 augustus, de afsluiting is op 16 augustus, voor de eindscore tellen de beste 8 resultaten.

 

DE DIZAC 2016 is mede mogelijk gemaakt door de sponsoren:

Charles Wanst Prestotype

Nico Doornberg ( BBA)

Frans Huiskens Winenutz.nl

Paul Brand Patatoloog

Bernard Shaw

Van der Valk Inverness

John Zoontjes, Bloemenkwekerij

René Limmen, Bonbon-Atelier

Wij hebben er zin in!

Laat de zomer maar komen!!

Van harte welkom aan de wedstrijdtafel.

 

de vernieuwde DIZAC commissie:

Herman  Gerrits

Milia en Frans Huiskens

Trudy Zonneveld

Ineke Doornberg

Ria Bongers

Renee Wanst

Martin en Simone Verheul

Jan en Ineke Heeremans

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.