DIZAC 2018 een groot succes

Een seizoen waar weer met trots op terug gekeken kan worden.

Trots op de deelnemers, want zij maken het vooral mogelijk dat een seizoen een succes wordt.

Een zomer, tjonge wat fantastisch.

Hoe heerlijk is het om na 16.00 met prachtig zomerweer (wat hadden we een mazzel op de dinsdagen) op onze bijzonder mooie golfbaan 18 holes te spelen, en daarna op het terras de verrichtingen door te nemen onder het genot van een  drankje, hapje eten, of snack.

Nou ja, 1 dag code oranje, en dus snel van de baan door het onweer, ook dat kan gebeuren.

Er zijn veel goede kaarten gelopen, waardoor spelers ook hun handicap verlaagden.

Elke wedstrijd wordt afgesloten met de prijsuitreiking, met voor de winnaars de birdies, golfballen, chocolade, bloemen, wijn, en drop.

En natuurlijk hebben we te maken gehad met een droge baan, met kale plekken, maar de greenkeepers hebben goed werk geleverd door veel te sproeien. En met een bui regen, zie daar het resultaat, de baan is weer groen!

9 Holes wedstrijd was met 33 deelnemers, met enkele sponsors die meededen, en na afloop heerlijke gerechten op gezellig gedekte tafels, en de vrolijke prijsuitreikingen op zijn “dizac’s”, een mooie afsluiting.

Dus trots, ja zeker!

Even wat wetenswaardigheden DIZAC 2018

Totaal 81 verschillende deelnemers

2 personen hebben 14 dus alle mogelijke wedstrijden van de 15 gespeeld, en dat zijn

Ineke Doornberg en Reinier Ritsema.

Er waren 15 wedstrijden gepland, 14 wedstrijden gespeeld, 29 mei  is niet verwerkt vanwege weersomstandigheden.

Het minste aantal deelnemers was 25, en het meeste aantal was 41

1 Eagle is er geslagen door Tom Groen, en er zijn 114 birdies geslagen         !!!!

Tom Groen had ook 7 birdies, Patrick Snijder, King Tse en Gerard Bakkum hadden er 8 geslagen, maar Patricia Hogerheijde heeft de meeste birdies geslagen, dat waren er 9.

Patricia kreeg als “Birdie-queen” van DIZAC 2018 een mooi gedecoreerde plak chocolade,

en dan is Patricia ook nog de DIZAC 2018 kampioen geworden, met op 1 punt achterstand een prachtig resultaat voor Trudy Zonneveld die 1e is geworden in de categorie hcp 18.1-36.

De uiteindelijke uitslag van de “best of 8” DIZAC 2018

DE DIZAC 2018 is mede mogelijk gemaakt door de sponsoren:

Charles Wanst Prestotype

Nico Doornberg ( BBA)

Frans Huiskens Winenutz/Grapezz

Paul Brand Patatoloog

Pascal Mooij bouwbedrijf

John Zoontjes, Bloemenkwekerij

Bernard Shaw

Sponsors, BEDANKT!!

en de DIZAC commissie 2018 :

Herman  Gerrits

Milia en Frans Huiskens

Ineke Doornberg

Ria Bongers

Renee Wanst

Martin en Simone Verheul

Tot volgend jaar!

John de Graaf heeft van de prijswinnaars en deelnemers weer mooie plaatjes geschoten.

Voor de foto’s <klik hier>

dinsdagavond competitie