De Donderdag Zomer Avond Competitie gaat weer van start

De Donderdagavond Competitie gaat weer van start in een aangepaste vorm in verband met de Covid 19 maatregelen.

Donderdag 11 juni gaan we weer van start met de donderdagavond competitie. De vorm is in verband met de late start en de verplichte Corona maatregelen iets anders van opzet. Hieronder vermelden wij de belangrijkste uitgangspunten.

– Wedstrijdvorm, strokeplay en stableford van de zwarte, gele, rode of blauwe tees. Qualifying.

– We spelen de spelvorm maximum score waarbij je maximaal een netto dubble bogey* noteert.
– We spelen voor de netto en bruto bekers en daarnaast zijn er vele ballen te winnen, die de laatste avond op 20 augustus uitgereikt zullen worden.
– De beste 5 rondes doen mee voor het eindklassement (dit is dus beduidend minder dan in het verleden)
– Deelname kan tot handicap 20.4

– De score dient door u zelf te worden ingevuld op de E-Golf4U app zoals u ook het voorgaande jaar hoogstwaarschijnlijk al deed.
– Inschrijving voorafgaand aan de wedstrijd tot 12.00 uur op de dag zelf.
– Flights kunnen worden aangepast door wedstrijdleiding
– Betaling van de wedstrijddeelname gebeurt in augustus (voor de 20e, onze laatste dag), de kosten bedragen 3 euro per keer.

Er is op de avond zelf geen prijsuitreiking, u kunt blijven eten of borrelen, maar u kunt ook naar huis gaan.
Er mogen namelijk tot 1 juli niet meer dan 30 personen in het clubhuis. Met lekker weer kunnen we wel allemaal op het terras plaats nemen.

Wij hopen velen van u weer te mogen verwelkomen en we zijn blij dat we toch in staat zijn dit jaar i.i.g. nog een aantal qualifying wedstrijden te spelen.

Tot donderdag aanstaande.

De Dozac commissie

(* netto double bogey is een bruto score waar je geen stableford punten ontvangt; b.v. op hole 1 krijgt een speler één slag en bij 7 slagen kan de speler geen stableford punten meer ontvangen, dus de speler noteert een 7 als er geen score meer behaald kan worden; b.v. op hole 3 krijgt een speler twee slagen en bij 9 slagen kan de speler geen stableford punten meer ontvangen, dus de speler noteert een 9 als er geen score meer behaald kan worden)