Op 11 mei gaat de donderdagavond competitie van start!!

dozac

Beste leden van de Heemskerkse,

Op 11 mei gaat de donderdagavond competitie van start!!

De commissie wil er een gezellige, sportieve avond van maken waar iedereen zich thuis voelt en lekker na een rondje golf gezellig wat eet en drinkt.

We zetten hieronder de uitgangspunten voor de donderdagavond competitie, hierna te noemen Dozac, voor u nog eens op een rijtje.

Iedereen is van harte welkom van handicap 0 tot 24.

Er zijn 3 wedstrijdvormen. Een bruto klassement, een netto klassement en een stableford wedstrijd.

Bij de stableford wedstrijd is het uitgangspunt gele tees voor de heren en rode tees voor de dames. Dit hoeft dus geen strokeplay meer te zijn. Maak je dubbel par, gewoon lekker een streep zetten en voor stableford doorgaan. Noteer wel in de computer een dubbel par.

Dit verhoogt ook de doorstroming, waardoor we de wedstrijd proberen iets sneller te laten verlopen. En het maakt de donderdagavond voor een bredere groep ook leuker, tenslotte is strokeplay niet door iedereen geliefd.

Natuurlijk handhaven we de bruto en netto strokeplay voor hen die willen. Voor het bruto klassement komen alleen de backtee spelers in aanmerking. Netto strokeplay kan ook van geel en rood. Je geeft dit zelf aan in de computer wat je wilt spelen.

De eindprijzen worden bepaald over 7 wedstrijden.

Starttijden

11 en 18 mei, alsmede 10 en 17 augustus (onze slotavond) word er gestart van 15.00 tot 16.30. De andere data bent u welkom van 16.00 tot 17.30 uur.

Inschrijven en betalen

U kunt per computer inschrijven en bij aankomst betalen aan de balie. U kunt natuurlijk aangeven als u samen met iemand wil spelen of welke tijd u ongeveer wilt. Wij zullen daar dan rekening mee houden. De aanwezige commissieleden zorgen er sowieso voor dat iedereen een speelpartner heeft, mits je je uiterlijk in het eerste uur van de speeltijd hebt aangemeld.

En dan de prijzen

Er zijn vele prijzen te verdienen. Charles Wanst met Prestotype sponsort iedere week weer de ballen voor de 1e, 2e en 3e prijs bruto en netto. Maar ook de stableford spelers spelen wekelijks voor ballen gesponsord door Kees Prinsen van Prinsen Stucadoors en Rob de Visser van Harsveld Apparatenbouw. En er zullen nearies gesponsord worden. In ieder geval heeft Jaap Zwart toegezegd dat de PitchFix van Michel Zwart weer van de partij is. Er wordt nog overlegd met andere sponsoren.

Wij hopen dat door de toevoeging van de stableford wedstrijd de Dozac voor vele leden ook een leuke avond kan worden en hopen u dan ook te mogen verwelkomen vanaf 11 mei.

Met sportieve groeten,

De donderdag zomeravond commissie.

Kees Prinsen (voorz.), Peter Boudewijn, Ellen Crabbendam, Tom Groen (nieuw), Patricia Hogerheijde, Willem Tigelaar (nieuw) en Niels Silberstein.

donderdagavond