Eerste maandbeker maart Sportwereld Heiloo verplaatst

Beste wedstrijddeelnemers,

Het is nu nog moeilijk voor te stellen dat de weersverwachting voor tweede Paasdag er als volgt uitziet: windkracht 7 met regen, hagel, sneeuw en weercijfer 2. Vandaar dat de WECO heeft besloten dat dit geen condities zijn om een qualifying wedstrijd te organiseren.

Mogelijk komt dit toch als teleurstelling voor enkele deelnemers. Voel u dan vrij om voor morgen zelf een starttijd te reserveren. Of kom lekker een balletje afslaan op de (overdekte) driving range. Wie weet wint u nog een mooie prijs ook. In overleg met manager Sil Kunst is de maandbeker van maart nu verplaatst naar 15 mei, zodat we straks wel een volledig klassement hebben.

Hartelijke groet,

De WECO.