Fairway Golf Par 3 inloop 16 augustus 2021

Er stond vandaag een pittige wind (windkracht 5-6), 17 graden, droog en met 46 deelnemers was het weer een fantastische avond.

De par 3 baan lag er prachtig bij en in het clubhuis werd er gesproken over de hole-in-one in Spanje van Jacob.

Oooh dacht er een dame in het clubhuis. Wat er in Spanje kan, kan hier ook en wat denk je? Ingrid Zwart wist op hole 2 een prachtige hole-in-one te maken. Het vogelhuisje van John de Graaf is eruit.

Ingrid heeft alle par 3 inlopers getrakteerd op een lekkere snack en de traditie leert ons dat alle deelnemers haar een golfbal schenken. Onze oproep is dan ook dat iedere deelnemer Ingrid de 23ste overlaadt met golfballetjes.

Er is door de inlopers goed gescoord. 13 deelnemers hebben 18 punten of meer gescoord. Een geweldige prestatie!

De prijswinnaars zijn:

• 1 Carla de Boer 23 punten
  • 2 John Burgmeijer 20 punten
  • 3 Wouter Peper 20 punten

De 1ste prijs krijgt de negen holes ronde kaart voor de grote baan, gesponsord door de Heemskerkse. De 2de plaats krijgt een paraplu gesponsord door Alfen, en de 3de plaats krijgt een balletje gesponsord door Soelaas Milieubeheer (Bert Stuive).

Er zijn maar 2 birdies gescoord. De birdies zijn gesponsord door Seal Quest (Jan Goedhart) en zijn geslagen door:

• Peter Geuke aH 9
  • John Burgmeijer aH 7

Graag tot de volgende editie op 23 augustus van de Fairway Golftravel Maandagavond Par 3 inloopcompetitie!

Let op de prijsuitreiking zal weer in de horeca plaatsvinden! Bent u eerder weg, dan gaat de dagprijs aan uw neus voorbij. Voor het klassement maakt het niet uit.

Graag tot de 23e!