Fairway Golftravel Par 3 Inloop maandag 19 april

Opnieuw een deelnemersrecord (63)!

Onder uitzonderlijke weersomstandigheden: Zon, zon en nog eens zon. Weinig wind en een hapje voor iedereen van slager Brantjes te Beverwijk en in samenwerking met Brood & Banketbakkerij Klees Bakker te Beverwijk is voor een ieder in de startershut een broodje grillworst geserveerd. Vele inlopers lieten het zich goed smaken. Zoals iemand zei: ”met liefde gemaakt, je proeft het!” Onder de deelnemers waren toch weer nieuwe gezichten gezien. Een ieder werd bij de Par 3 balie en in de startershut van harte welkom geheten op de Fairway Golftravel Par 3 Maandagavond Inloop. De Paaseitjes die nu bijna Pinkstereitjes zijn, werden eveneens met smaak verorberd. Aan eten geen gebrek. De inlopers moesten echter wel golfen!

Het goede weer verhoogde het speelplezier zoals op onderstaande foto te zien.

De prijzen van vorige week 12 april zijn opgehaald.

Over het algemeen werd er redelijk gescoord. De greens waren snel volgens de inloper. Er zijn dan ook weinig birdies gemaakt.

De prijswinnaars van 19 april:

• 1 Anneke Buurman-Vereecken 22
  • 2 Lexie Burgmeijer 20
  • 3 Annette Hildering-Klinkenberg 20
  • 4 Greet Veltman 20
  • 5 Jacob Lust 19

De prijzen kunnen volgende week worden afgehaald bij de wedstrijdleiding:

De eerste prijs krijgt de negen holes ronde kaart voor de 18 holes baan, gesponsord door de Heemskerkse. De nummer twee krijgt een paraplu, gesponsord door Alfen. En de nummer drie krijgt een balletje gesponsord door Soelaas Milieubeheer (Bert Stuive).

En de birdie gesponsord door Seal Quest (Jan Goedhart) is geslagen door……..John Burgmeijer op hole 3.
Ook deze prijs kan bij de wedstrijdleiding worden opgehaald.

Graag tot volgende week!

1 antwoord