Fairway Golftravel Par 3 inloop Rabbit wedstrijd 05-07

Het was weer was zwoel, klam en voor het eerst een klein buitje. Maar dat mocht de pret niet drukken. Vandaag stond de Rabbit op het programma, met dank aan de rabbits, Margriet, Theo, Bea, Mieke en Jan.

Er waren 59 deelnemers. Tijdens de ronde kwam Johan langs met de heerlijke wraps van Slagerij Brantjes te Beverwijk. De prijsuitreiking vond voor het eerst weer plaats in het clubhuis met de nieuwe uitbater Mr. T. Deze had een lekkere daghap voor ons uitgekozen. Vanaf volgende week een nog ruimere keuze!

Wederom kwamen een aantal mensen aan de late kant  bij de afslag van de eerste hole. De Par 3 commissie verzoekt de spelers om 15 minuten voor hun start tijd aanwezig te zijn bij de tee-box. Zorg dus dat u zeker een half uur voor aanvang van uw starttijd aanwezig bent. De Par 3 commissie stelt dat zeer op prijs!

Er is door de inlopers goed gescoord. 24 deelnemers hebben 18 punten of meer gescoord. Een geweldige prestatie!

De prijswinnaars zijn op de 1ste 9 :

• 1 Tom van Essen met 28 punten
  • 2  Carla de Boer met 25 punten
  • 3 Robin Verwoerd met 25 punten

De prijswinnaars zijn op de 2de 9 :

•  1 Marijke van Sluis met 21 punten
  • 2 Evelien Portegies met 19 punten
  • 3 Siets Klees met 19 punten

De eerste prijs krijgt 3 ballen, de 2de plek 2 ballen en de 3de plek 1 bal. Robin Verwoerd was niet aanwezig tijdens de prijsuitreiking en ging de 3de prijs naar Martina Dudink.

Er zijn 4 birdies gescoord en de birdies gesponsord door

Seal Quest (Jan Goedhart) zijn geslagen door:

• Roy jacket H9
  • Roelf Bruinsma H4
  • Tom van Essen H1 en H9

Graag tot de volgende editie op 12 juli van de Fairway Golftravel Maandagavond Par 3 inloopcompetitie!

Let op de prijsuitreiking zal weer in de horeca plaatsvinden. Bent u eerder weg, dan gaat de dagprijs aan uw neus voorbij. Voor het klassement maakt het niet uit.

De Par 3 inloopcommissie