Fairway Golftravel Par 3 inloopcompetitie 14 juni

Het was weer een zonnige dag en de maandagavond competitie ging van start met 56 deelnemers. Bij de startershut werden de inlopers weer voorzien met broodjes met warm vlees verzorgd door Brood & Banket bakkerij Klees Bakker te Beverwijk en slager Brantjes eveneens te Beverwijk.

Wederom kwamen mensen aan de late kant  bij de afslag van de eerste hole. De Par 3 commissie verzoekt de spelers om 10 minuten voor hun start tijd aanwezig te zijn bij de tee-box, zodat er geen vertragen ontstaat in het verloop van de wedstrijd. Zorg dus dat u zeker een half uur voor aanvang van uw starttijd aanwezig bent. De Par 3 commissie stelt dat zeer op prijs!

Na de wedstrijd was het nog even zitten om te genieten van de avondzon, een drankje, en de nababbel. Heerlijk dat het weer kan.

De prijswinnaars zijn:

• 1 Jeannette Kraaijeveld met 22 punten
  • 2 Ado Hartenhof met 20 punten (MC)
  • 3 Maik Blackstone met 20 punten (MC)

De eerste prijs krijgt de negen holes ronde kaart voor de grote baan, gesponsord door de Heemskerkse. De nummer twee krijgt een paraplu gesponsord door Alfen, en nummer drie krijgt een balletje gesponsord door Soelaas Milieubeheer (Bert Stuive).

En de birdie gesponsord door Seal Quest (Jan Goedhart) is geslagen door……..

Steve Wong Chung op hole 9 par 3

Graag tot de volgende editie van Fairway Golftravel Par 3 inloopcompetitie!