Fairway Golftravel Par 3 Inloopcompetitie maandag 26 april

Fairway Golftravel Par 3 Inloopcompetitie: maandag 26 april met een oranje tintje

Opnieuw een deelnemersrecord met 65 deelnemers!!

De avond begon met een heerlijk zonnetje. Helaas veranderde dat in een schrale, koude wind. Toch kon in de startershut voor een ieder weer een broodje hamburger worden verzorgd door slager Brantjes te Beverwijk in samenwerking met Brood & Banketbakkerij Klees Bakker te Beverwijk. Uiteraard werden de broodjes geserveerd met een oranje bitter of oranje likeur.

Om het feest nog meer oranje te maken heeft de Par 3 commissie in samenwerking met Sportwereld Heiloo een oranje golfbal aan alle deelnemers gegeven.

En voor de meest oranje geklede vrouw en man kon een handdoekje worden gewonnen. Tot best geklede oranje vrouw is gekozen Carla de Boer, op de foto hieronder staat.

Op de tweede foto staat Frans Buurman tweede van rechts. Zij kunnen hun handdoekje maandag 3 mei bij de wedstrijdtafel ophalen.

De prijzen van vorige week 19 april zijn opgehaald.

Ondanks groot onderhoud aan de baan werd er goed gescoord. De greens waren snel volgens de inloper.

De prijswinnaars van 26 april:

• 1 Carla Tuinman-Lavies 21
  • 2 Bea Wijnberg 21
  • 3 Evelien Portegies 20
  • 4 Siets Klees 19
  • 5 Marian Koot-Wooning 19

De prijzen kunnen volgende week worden afgehaald bij de wedstrijdleiding:

De eerste prijs krijgt de negen holes ronde kaart voor de grote Baan gesponsord door de Heemskerkse, de nummer twee krijgt een paraplu gesponsord door Alfen en de nummer drie krijgt een balletje gesponsord door Soelaas Milieubeheer (Bert Stuive).

En de birdie gesponsord door Seal Quest (Jan Goedhart) is geslagen door……..

• Melchert Leguijt P3 Ah3
  • George de Boer P3 Ah5
  • Jan Neefkes P3 Ah7

Ook deze prijzen kunnen bij de wedstrijdleiding worden opgehaald.

Tot volgende week maandag!