Fairway Golftravel Par 3 maandag inloop 12 juli

Weer een heerlijke avond om te golfen. Zo af en toe viel er een spat regen, maar dat mocht geen naam hebben. 58 deelnemers hebben gestreden om de mooie prijzen. Er is goed gescoord 6 deelnemers hebben 21 punten of meer. Ook zijn er 7 birdies geslagen.

Gelukkig dat de horeca weer open is, zodat we heerlijk buiten op het terras konden genieten van een drankje. Tevens kreeg iedereen een muntje voor 2 bitterballen, waarvan 1 bitterbal wordt gesponsord door Mr. T’s bistro-bar en 1 door de par3 commissie.

Ook is er een mogelijkheid voor het bestellen van een lekker hapje die geserveerd wordt na het golfen.

De prijsuitreiking konden we weer in het clubgebouw doen. Helaas voor Dennis Schoorl heeft hij de prijsuitreiking niet afgewacht waardoor de mooie 1e prijs naar Marian Koot is gegaan. Voor het eind klassement tellen de punten van Dennis wel mee.

Uitslag:

• 1e Marian Koot-Wooning  23 (MC)
  • 2e Annette Hildering-Klinkenberg 21 (MC)
  • 3e Gertjan Brantjes  21 (MC)

Birdies:

• Annette Hildering-Klinkenberg Ah5
  • Gertjan Brantjes Ah4
  • Tom van Essen Ah8
  • Mieke van Twisk Ah7
  • Steve Wong Chung Ah7
  • Joost de Ruijter Ah5
  • Melchert Leguijt Ah2

Met dank aan onze sponsors:

• Fairway Golftravel
  • Heemskerkse golfclub
  • Soelaas Milieubeheer Bert Stuive
  • Seal Quest Jan Goedhart
  • Bakker Sietse Klees
  • Slager Gertjan Brandjes
  • Horeca Mr. T’s bistro-bar

Graag tot de volgende Fairway Golftravel Maandagavond Par 3 inloopcompetitie op 19 juli!