Sportmedisch spreekuur voortaan in commissiekamer i.p.v. bestuurskamer

Het gratis sportmedisch spreekuur van Revacentre ( fysiotherapeut Felix van Balgooi) is verplaatst naar de commissiekamer i.p.v de bestuurskamer. Elke donderdagmiddag van 13.30 -15.30 uur.

Afspraak maken? Klik hier

Informatie:

Beginnende golfer of meer gevorderd? De kans op een blessure is altijd aanwezig. Een op het oog onschuldige klacht zoals een overbelaste spier kan veel pijn veroorzaken wanneer hiermee te lang wordt gespeeld.

Reva Centre Fysiotherapie begeleidt alle leden en gasten zo snel mogelijk met goede diagnostiek, behandeling en preventie voorlichting. Aan de hand van uitleg en trainingschema’s kan de kans op een nieuwe golfblessure aanzienlijk worden verkleind. Zo kunt u weer snel genieten van het golfen!

Inloop(sport)spreekuur (kosteloos): fysiotherapeutische begeleiding voor alle leden en gasten in de commissiekamer van de club:

• donderdag 13.30- 15.30 uur

Aanmelden is niet nodig maar om wachten te voorkomen is het wel mogelijk. Afspraak maken? Klik hier