PGA erkende golfschool

Heemskerkse Golfschool nu PGA gecertificeerd

Gisteren heeft Jim van Heuven van Staereling (opleider van PGA Holland) aan onze Golfschool het certificaat van PGA erkende Golfschool uitgereikt. Hiermee zijn wij de eerste in onze regio. Bij een PGA erkende Golfschool is men “altijd verzekerd van kwaliteit”. Er werken PGA opgeleide golfprofessionals, die zich continu bijscholen. Daarnaast wordt er vanuit een duidelijke visie planmatig gewerkt.

De vertegenwoordiger van PGA Holland was erg onder de indruk van onze oefen- en lesaccommodatie. De PuttStudio, de Piching Area, de nieuwe Trackman en het onderzoek van SARA naar de Sportieve Ambitie van de leden, gaan immers goede impulsen geven aan de activiteiten van de Golfschool.

Bob en Rogier waren erg ingenomen met dit kwaliteitscertificaat. Dit gold ook voor de voorzitter en manager van de golfclub. Het PGA certificaat is weer iets waarmee de Heemskerkse zich duidelijk kan profileren in haar regio.

Binnenkort zullen de PGA banner en het PGA bord onze drivingrange verfraaien.