Start inlooplessen september/oktober !

Op 7 september starten wij weer met onze inlooplessen. 10 inlooptrainingen van 30 minuten in groepjes van maximaal 4 personen voor maar € 99,-!
Na het succes van de inlooptrainingen in het voorjaar start de Heemskerkse Golfschool binnenkort weer een nieuwe serie inlooptrainingen.

In de lesperiode worden 10 inlooptrainingen van 30 minuten verzorgd in groepjes van maximaal 4 personen. Deze trainingen worden op meerdere dagen van de week gegeven door de PGA Holland Golfprofessionals van de Heemskerkse Golfschool.

Voor diegene die nog niet weet hoe het in zijn werk gaat?
· Stuur een e-mail naar rogier@heemskerksegolfclub.nl om je aan te melden! De lessen duren 30 minuten. De baanlessen duren 60 minuten!
· Op de website wordt binnenkort vermeld op welke dag de trainingen worden gegeven, hoeveel deelnemers er nog kunnen inschrijven en welk thema er wordt behandeld.
· Je kunt ieder moment instappen.

Maximaal 10 x 30 minuten training voor maar € 99,- in een groepsgrootte van maximaal 4 personen.

We gaan starten op 7 september en de lessen gaan door tot 1 november (8 weken).

Ik hoop u te zien bij de inlooplessen

Met sportieve groet,

Rogier Kootker