Grote inzet Heemskerkse Golfclub voor het Lustrum Goede Doel. Halen we nog de € 15.000,-??

Op vele manieren hebben wij ons ingezet om fondsen te werven voor het Virtual Reality Project van het Brandwondencentrum Beverwijk. Tijdens het lustrum zijn er verschillende loterijen gehouden. Eén door Par 3 Commissie op hun sluitingsavond. Een door de Young Golfers tijdens het 6e Young Golfers Open. Beide loterijen waren een groot succes en hebben veel geld opgeleverd. De Par 3 Commissie zorgde voor een opbrengst van € 295,00. De Young Golfers voor € 762,00.

Tijdens het lustrum ontstond spontaan de Grote Lustrumloterij. Er kwamen namelijk meer kavels binnen dan er in de veiling verkocht konden worden. Daarom is een deel van de kavels doorgeschoven naar de loterij. Alle commissie hebben tijdens hun wedstrijden loten verkocht. Ook de receptie speelde een belangrijke rol in de verkoop. De loten werden grif afgenomen. Met elkaar zijn er 794 loten verkocht, hetgeen geleid heeft tot een opbrengst van € 1.985,00.

Daarnaast heeft onze Goede Doelen Commissie een veiling georganiseerd. Eerst werden kavel gezocht, die daarna in de veiling, onder leiding van veilingmeester Ron van ’t Schip, op de slotavond van het lustrum zijn verkocht. Opbrengst € 2.500,–. Enkele kavels werden nog niet afgenomen. Op deze kunnen op dit moment via een e-mail geboden worden.

Het bestuur had tijdens de voorjaarsledenvergadering de toezegging gedaan dat alle greenfees van gasten tijdens de Lustrumweek ten goede van het Goede Doel zouden komen. Dit mooie gebaar heeft geleid tot een totaalbedrag van € 1.290,00.

Natuurlijk zijn er ook donaties door de verschillende commissies gedaan. Hiervoor willen wij de Weco, de VAC, de Damesochtend, de Herenochtend de Seniorenochtend, de Jeugd en de Young Golfers heel hartelijk bedanken. Top. Opbrengst € 800,00.

Een belangrijk onderdeel van de fondswerving was Bo de Bever. Deze mascotte en troostdiertje van het Brandwondencentrum heeft het mooie bedrag van € 900,00. opgeleverd.

Rest ons een dankwoord aan onze sponsorcoördinator. Hij zorgde voor advertenties en vlaggen van sponsoren voor een bedrag van € 500,00.

Dan was er nog een betrokken lid, dat zo enthousiast was geworden over het Virtual Reality Project van het Brandwondencentrum, dat de portemonnee werd getrokken en € 5000,00 werd gedoneerd.

In totaliteit hebben wij – als maatschappelijk betrokken golfclub – € 14.554,90 voor het Virtual Reality Project bijeen gebracht. Veel meer dan het bedrag dat wij vooraf in ons hoofd hadden van € 5000,00. Een geweldig bedrag dus, waar de nodige apparatuur mee aangeschaft kan worden. Zo hebben wij met elkaar bijgedragen aan de vermindering van de pijn bij het dagelijks verband wisselen bij brandwondenpatiëntjes. Heel hartelijk dank daarvoor! Als lustrumcommissie zijn wij dan ook reuze trots op de Heemskerkse Golfclub.

Met nog een paar kavels in de verkoop moeten we toch zeker nog de € 15.000,- halen !

Rob Simoons, voorzitter Lustrumcommissie HGC 30 jaar

VAC-avond 21 juni 2019: een mooie avond

/
Er was heel wat mooi aan deze avond van de langste dag. Mooi…

Uitslag Harsveld Midsummer Night 21-06-2019

/
Wat een unieke golfdag op onze mooie Heemskerkse. 97 deelnemers…

Tips voor golfen bij (extreem) warm weer

/
Het wordt de komende dagen warm met wellicht tropische temperaturen.…

Competitie kampioenen gehuldigd

/
Kampioenen gehuldigd Op vrijdagavond 21 juni waren alle competitiespelers…

Zonnige maandagavond inloop Par 3

/
Na een weekje geen inloop (Pinksteren) hadden weer veel spelers…
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.