Hanidcart

Aan de pasjeshouders en donateurs van de Stichting Handicart

De Stichting Handicart heeft de consuls van de golfclubs gevraagd om de lijsten met pasjeshouders en donateurs te controleren. Er staan mensen op die geen lid (meer) zijn van de vereniging, mensen die hun donatie nog niet hebben betaald en er zijn mensen die dubbel op de lijst staan.

De afgelopen dagen heb ik de pasjeshouders/donateurs per mail benaderd, maar er zijn mensen die geen mailadres hebben. Vandaar deze oproep op de website van de club.

Hebt u uw donatie nog niet voldaan, omdat u het vergeten bent, dan verzoekt de Stichting Handicart u om de donatie alsnog te voldoen. Hoe meer geld er binnenkomt, hoe meer mensen gebruik kunnen (blijven) maken van de handicarts.

Hebt u inmiddels wel een mailadres, wilt u dit dan even doorgeven aan de consul (Gerard Hoekstra) van de Stichting Handicart. gerardhoekstra@ziggo.nl

Op dit moment zijn de baancommissie (Jan van Rijn en Constant Lauret) en de handicartcommissie (Gerard Hoekstra) bezig om het GPS-systeem te installeren. Het is bijna klaar en de komende tijd worden er proefrondes gereden om te kijken of het allemaal wel klopt.

Binnen afzienbare tijd zullen we u per mail informeren over hoe het systeem (Visage) werkt.

Alle informatie komt ook beschikbaar op de website van de Heemskerkse Golfclub.

Gerard Hoekstra

Hanidcart