handicart

Efficiënt gebruik Handicarts

Door handicaps en gemiddeld ouder worden neemt het gebruik van de handicarts binnen onze vereniging toe. De acht handicarts zijn veelvuldig in gebruik en op sommige momenten is er zelfs sprake van een tekort. Aan de ene kant is dat een goede zaak, want daar zijn de handicarts voor. Aan de andere kant komt het voor, dat spelers teleurgesteld moeten worden, omdat er geen handicart beschikbaar is. Is er een cart in reparatie, dan wordt het probleem nog groter.

Dat is heel jammer, want we willen zoveel mogelijk aan de wensen van de gebruikers voldoen.

Hoe lossen we dit op?

Op korte termijn komen er geen extra handicarts bij en dit houdt in, dat we moeten roeien met de riemen die we hebben.

En dit zijn:

1. Tijdens toernooien en wedstrijden de carts aan het begin van de wedstrijden te laten starten;
  2. Handicartgebruikers zoveel mogelijk samen te laten rijden;
  3. Spelers die 9 holes boeken (of meedoen aan een wedstrijd) ook inderdaad na 9 holes de cart te laten inleveren, schoonmaken en onder stroom zetten;
  4. Kortom: de carts zo efficiënt mogelijk inzetten, opdat zoveel mogelijk spelers gebruik kunnen maken van deze fantastische voorziening.

Hebt u nog meer suggesties en oplossingen, dan hoor ik dat graag gerardhoekstra@ziggo.nl

Oh ja, de Stichting Handicart maakt geen onderscheid tussen leden en niet-leden.

Namens de Stichting Handicart

Gerard Hoekstra (consul)